Heel tevreden.. Verbeterpuntje: ik hoorde pas na afspraak 3 dat de factuur rechtstreeks naar de zorgverzekering gaat. Dat vind ik raar.
Keurig en correct behandeld.. En ze praten rechtstreeks naar het kind dat ze behandelen. Wat fijn is ,en rustig overkomt. Ik ben super blij dat ik jullie uitgezocht Heb voor mijn pleegzoon.
Deskundig geholpen.
Zeer gedetailleerde toelichting op de keuzes die ik had. Zowel tandtechnisch als financieel.
prima geholpen
ik heb nog een aantal behandelingen te ondergaan, maar ben er vast van overtuigd dat mijn ervaring zeer positief blijven
Als ik vraag om niet te ver achterover te liggen vanwege mijn nek omdat ik dan duizelig word en ze dan zegt ja maar zo kan ik er niet bij, en dan wegloopt om iemand anders erbij te halen en vervolgens zit ik meer dan vijf minuten te wachten tot er weer iemand komt, en die kan het dan wel op die manier doen en ben met 2 min klaar,sorry hoor daar zit ik niet op te wachten op zo'n behandeling. En in totaal heb ik een half uur gezeten voor een behandeling van 2 minuten.
Veel persoonlijke aandacht. Heb me altijd heel prettig gevoeld bij deze tandarts. Ze gaan ook erg professioneel te werk!
Vakkundig personeel.
Op doorverwijzing hier terecht gekomen, nu geen problemen meer.
Professioneel, ervaren en vriendelijk
Al is het maar een controle, het blijft altijd een rotklus het opmeten van de implantaten. Afspraak wordt helaas nog al eens geannuleerd.
Mijn ervaring is dat er vriendelijke en deskundige mensen werken. Die combinatie van 'weten waar het over gaat' en klantgerichte benadering stelt me op mijn gemak. Een enkele keer vond ik wachttijd in de wachtkamer iets aan de lange kant was, maar uiteindelijk mocht dit de pret niet drukken.
De behandeling was prima, maar de wachttijden zijn bijna elke keer zeer lang.
Ik ben voornamelijk bij tandartspraktijk polder onder behandeling geweest voor het plaatsen van twee implantaten. Ik hield een prettige indruk over aan de behandeling
Wordt altijd vriendelijk geholpen
Netjes en goed behandeld.
Eerst 4 a 5 door jullie de afspraak gewijzigd. Eindelijk om half 2 een afspraak. 10 voor 2 naar de behandelkamer. 3 voor 2 komt de tandarts en om 2 uur sta ik weer buiten. Veel te veel wachttijd en tevaak de afspraak veranderd. Dit vind ik heel vervelend. Ook omdat ik op het werk zeg dat ik een afspraak heb moet ik die weer afzeggen. Heel vervelend dat mijn werkgever op deze manier niet op kan rekenen.
Fijne mensen die je steunen en moed geven en deskundig werken . En een perfect resultaat .
Met name bij behoorlijk intensieve ingrepen wordt goede informatie gegeven, word je empathisch behandeld en zeer professioneel gehandeld
Goed geregeld. Vooraf nog een korte reminder. Afspraak op tijd en vakkundig uitgevoerd.
Zeer positieve ervaring met het krijgen van een implantaat, waarbij mijn wensen en het advies samenvielen. Het eindresultaat is functioneel en esthetisch prachtig.
Soms langere wachttijden Over algemeen goede service zowel in de behandelkamer als aan de balie.
Houttuinen 5
8301XP Emmeloord
Tandartspraktijk Polder is een tandheelkundig centrum met 8 behandelkamers met als specialisatie, Implantologie, Orthodontie en algemene tandheelkunde. Tandartspraktijk Polder streeft naar een servicegerichte, moderne praktijkvoering waar kwalitatief hoogwaardige zorg wordt verleend. Onze missie is het behouden, herstellen of bevorderen van de functie, esthetiek en de mondzorg gerelateerde kwaliteit van leven door middel van tandheelkundige behandeling, orthodontische behandeling en/of implantologie.