Mijn vragen werden serieusgenomen en ik kreeg een professioneel antwoord met goede adviezen.
Kennismaking met nieuwe tandarts. Rustig, geïnteresseerd en met kennis van zaken. Vriendelijke man waar ik.veryrouwen in heb
Lekker rustig
goed maar mis een tijdklok buiten zodat het niet te druk wordt binnen en ik op de gewenste tijd naar binnen kan.
Ik word altijd goed en deskundig behandeld in deze praktijk
Vriendelijke ontvangst en goede interactie en kwaliteit !
Alles verliep soepel.
Zie boven
Zeer aardige en behulpzame tandarts. Zijn naam staat niet bij de keuzemogelijkheden
met een gerust hart naar elke controle en of behandeling
Goede uitleg gekregen!
Goed en hygiënisch en vriendelijke mensen
vlug en snel geholpen
Ze voelde mijn angst en anticipeerde erop. Met mijn kinderen waren ze heel geduldig en lief.
Heel vriendelijk personeel, wat je altijd op je gemak stelt..De tandarts neemt alle tijd om alles goed uit teleggen.
Snel en vakkundig geholpen
Fijne aardige tandarts.
Vriendelijke medewerkers allemaal. No nonsense in positieve zin, in voor een grapje en kunnen je goed gerust stellen mocht je angst hebben voor de tandarts. Wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en tandarts vraagt van tevoren of ik ermee akkoord ga dat hij iets wil doen. Top!
Het consult m.b.t. mijn halfjaarlijkse controle verliep vlot en correct. Een noodzakelijke ingreep werd tijdens het bezoek direct afgehandeld.
Secuur en geduldig, redelijk op tijd van de afspraak.
Bejegend iedereen op een nette manier. Geeft de juiste behandeling en adviezen.
Werd goed geholpen, snel en ze legde goed uit wat er ging gebeuren.
Voor het eerst bij de mondhygiëniste geweest, ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg heldere uitleg wat ze ging doen
Het was erg ordelijk geregeld
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!