Kontrole wees uit dat er 2 vullingen op termijn vervangen zouden moeten worden ! Hiervoor dan ook maar gelijk een nieuwe afspraak voor gemaakt omdat dit niet tijdens de kontrole kon worden uitgevoerd! Hiervoor is wat meer tijd nodig!
De tandartsen die ik tot nu toe gezien heb, zijn heel deskundig. Ze stellen je op je gemak en leggen rustig uit wat ze precies gaan doen. Er wordt rekening gehouden met angst/gevoelige tanden. Dit is helaas niet zo bij de mondhygiëniste. Ik ben gewend dat er bij gevoelige tanden rekening gehouden wordt met je pijngrens, maar de mondhygiëniste deed toch alles elektrisch (ondanks dat ik gevraagd had of ze dat niet wilde doen op bepaalde plekken) waardoor het onnodig onaangenaam was. Erg jammer, want dit is juist de reden waarom ik naar een mondhygiëniste ga.
Dossier was al voor de afspraak doorgenomen, raggertje meegekregen wat netjes past. Zie met vertrouwen onze vlgde afspraak tegemoet
Bij binnenkomst netjes ontvangen. En de afspraak was mooi op tijd en de werkwijze was zeer netjes.
Goede, grondig onderzoek door kundige, rustige tandarts. Nam alle tijd om te onderzoeken
Goede ervaring
mondhygieniste; duidelijke uitleg bij alles wat er gedaan werd. tandarts; tijdbesparing en voor klant minder angst door tussendoor al langs te komen ipv op juiste tijd te wachten.
Ik heb mijn verstandskies laten trekken en er heel weinig last van gehad.
Het eerste consult bij een voor mij nieuwe tandarts is altijd spannend. De tandarts stelde zichzelf uitgebreid voor, inspecteerde alles grondig en gaf duidelijke toelichting en advies. Enige bemerking: voor mij met een wat minder wordend gehoor (leeftijd), was de verstaanbaarheid soms wat lastig; dat geldt overigens alleen voor de geluidssterkte van zijn stem en zeker niet voor zijn goede uitspraak en kennis van de ned. taal.
Ik heb een goede uitleg gehad de tandarts was duidelijk
Zie boven
Mijn ervaring met de tandarts en het team is goed, een fijn stel mensen. Betrokken assistentes!
Er wordt altijd de tijd genomen om de kinderen even op het gemak te stellen. Er worden geen dingen gedaan die niet perse nodig zijn. En iedereen is er aardig! De telefoniste, de assistente en de tandartsen zelf.
Nooit meer bang voor de tandarts !! Op alle fronten een “ zachte” behandeling en altijd met uitleg . Dat heet met een nieuw bedacht woord “ zacht handig “
Even de jaarlijkse controle. Netjes en correct geholpen en behandeld.
Voor zowel de ontvangst alsook de behandeling geef ik een dikke voldoende. Niets op aan te merken.
Word hier al jaren zeer goed geholpen.
Ondanks het feit dat het toch echt een tandartspraktijk is, is iedereen erg vriendelijk en behulpzaam. Er wordt naar je geluisterd.
Goede en zorgvuldige tandarts. Kijkt kritisch en werkt nauwkeurig.
De nazorg na de controle was op korte termijn te realiseren. Dit vond ik prettig.
Ik als angstpatient ben super blij met de behandeling bij Donna. De dames achter de balie zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Hele goede tandarts en netjes geholpen
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!