Goed geholpen en flexibel.
Keurige ontvangstruimte duidelijke instructies . Niet te lang wachten en de behandeling was prima!
Alles goed en prettig gegaan.
De mondhygiëniste heeft haar werk uitstekend gedaan. Ook door tandarts goed geïnformeerd!
Zorg netjes en correct uitgevoerd.
Wordt goed geluisterd naar probleem en zoekt, samen met patient, naar juiste oplossing!
De eerste keer dat ik bij dit centrum kwam. Vriendelijke en deskundigheid, er werd aandachtig naar me geluisterd.
Goed behandelt.
Snel aan de beurt, goede informatie over het onderhoud van mijn gebit.
Vriendelijk ontvangen. Deskundige controle en snel vervolgafspraak.
Ik heb door het verleden grote angst opgebouwd voor de tandarts. Gelukkig krijg ik door hun hele fijne begeleiding!!
Goed geholpen en duidelijke uitleg. Ben zeer tevreden
Vriendelijk en vakbekwame personeel
Eerste keer op controle geweest. Mensen kwamen als deskundige vriendelijke mensen over.
Voor de eerste keer dat een tandarts een goed advies geeft
Ik heb angst voor de tandarts, maar ze stelden mij onwijs op mijn gemak. Legde uit wat ze gingen doen. En waren echt heel rustig en begripvol. Als ik dit eerder had geweten was ik waarschijnlijk jaren eerder naar de tandarts geweest.
Vriendelijke ontvangst en duidelijk verhaal bij de controle door Amjad
Duidelijke afspraak met reminder via de mail. Corona check hierin. Ook bij binnenkomst alles op Corona "veiligheid" uitgerust. Dit geeft een goed/veilig gevoel. De planning komt ook goed over, want er zitten bijna geen cliënten in de wachtruimte. De behandeling is deskundig en wordt prima uitgelegd wat er gaat gebeuren. Iedereen is even vriendelijk.
Ik ben goed geholpen, de klachten waar ik voor kwam zijn opgelost.
Na de behandeling een aantal dagen aan de pijnstillers gezeten. Buitenkant kies gerepareerd. Maar door de druk op en in mijn mond/kaak een aanval van Fybromilagy gehad dagen lang.
Prima tandarts
Met z'n vieren zitten wij bij mondzorg centrum. Je wordt op een fijne manier behandeld. Er wordt stap voor stap uit gelegd wat er wordt uitgevoerd. Ze nemen de tijd als je iets niet begrijpt. Ik vind het fijn dat er een tandarts preventie aanwezig is voor de kinderen handig dat zij een uitgebreide uitleg krijgen hoe ze moeten poetsen.
Controle ging snel en ontspannen.
Ontvangst heel welkom. Nemen tijd voor de juiste zorg.
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!