Na een uitgevallen vulling netjes en correct geholpen
Zeer professioneel team
Deze tandarts is heel goed. En heel vriendelijk. Ik geef 10
Sinds 2018 was ik niet meer bij de tandarts geweest. Gelukkig bleek dat mijn gebit nog steeds in een goede conditie was.
Goede en snelle afhandeling van reparatie gebit!
vriendelijke benadering
Ik vind het persoonlijk raar om een tandarts te beoordelen die een kies heeft getrokken. Bovendien ben ik geen fan van de tandarts, welke tandarts dan ook! Maar eerlijk is eerlijk, de tandarts die mij heeft geholpen was erg aardig en vertelde duidelijk wat hij ging doen.
Duidelijke uitleg en communicatie tijdens de afspraak. Heel fijn.
Ik ben niet fan van de tandarts maar wie wel! Ik ben over gestapt naar Goes omdat ik een nieuwe start wilde maken, ik ben er twee keer geweest en het gaf mij een vertrouwd gevoel ik ben niet echt nerveus geweest wat ik vroeger wel had. Ik dank daarom deze tandzorg voor het vertrouwen en de wijze waarop men werkt ik sta veel sterker in mijn schoenen om gewoon mijn afspraak na te komen wat ik vroeger deed verzetten, enorm bedankt dat ik bij jullie mag zijn. Zeker een adres voor mensen met een vorm van angst voor het bezoek aan een tandarts.
Positief
Fijne mensen, alles loopt keurig op tijd en tevreden met mijn gebit als resultaat.
Fijne praktijk, goede de planning
probleem werd serieus genomen
Naar mijn verwachtingen voldaan.
prima service, vriendelijke mensen, alles in orde
Heel snel een afspraak voor de half jaarlijkse controle kunnen maken. Tandarts Oosterhoff neemt de tijd voor zijn patienten en legt uit wat hij doet of kan doen. Het was 10 minuten uitgelopen en de assistente kwam dat netjes zeggen. Toen ik aan de beurt was werd nog een verontschuldigd voor het uitlopen van de afspraak. Ik vond het helemaal geen probleem, ik had tijd genoeg. Kortom, prima tandarts en aardige assistente en dames aan de receptie. Alleen dat "corona ontsmettingsdrankje" is vies!
deze tandarts > Amjad Altoima <> heeft, mij, samen met deze (ook!) rustige en zeer vriendelijke assistente van pijn afgeholpen.
doe zo voort!
mijn Tandarts is deskundig en vriendelijk in de omgang ik heb geen probleem er mee
Nav het verlies van een vulling kon ik snel geholpen worden. Vriendelijk personeel en, voor wat ik in kan schatten, een prima behandeling.
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!