Prettige lichte inrichting. En de tandarts ja die kennen wij al heel lang. Daar is niets mis mee.
vriendelijke ontvangst kleinschalig/overzichtelijk behandeling op tijd!!
Reeds jaren bij deze no nonsense tandarts, nu in nieuwe prachtige praktijk, evenceennen maar zo mooi!
Zoals altijd, op tijd en geen gaatjes.
ik heb alleen maar goede ervaring zowel met de mondhygienste en de tandarts.
Vriendelijk, duidelijk en op tijd.
Mooie schone ruimte. Korte wachttijd. Vriendelijke baliemedewerker.
Prima ontvangst, goede uitleg, vriendelijke assistente, snelle doorlooptijd
het was ons eerste bezoek aan deze praktijk. Wat ons opviel was de vriendelijke en ontspannen sfeer en de vriendelijke medewerkers die wij aantroffen.
Mooie entree en direct aan de beurt. Mooie goed gevarieerde leestafel.
Vriendelijke ontvangst en deskundige hulp bij het verbeteren van mijn gebit.
Ziet er uitnodigend uit. Fijn dat er iemand achter de balie zir
Mond zorg uitstekend ,alleen jammer dat bij het verlaten van het gebouw door spijkers van een tochtstrip op het deurkozijn, welke uitstaken, een winkelhaak in mijn vest getrokken werd.Dit gemeld bij de receptie,maar hierop weinig reactie gehad.
Nvt
altijd prima
goed geholpen, vriendelijk en netjes gebouw
prettige wachtruimte en vertrouwde tandarts
Een nette plaats. Mooi van opzet..ziet er goed uit...
mooi, ruim, licht
Zeer snelle afspraak én natuurlijk goede behandeling
correcte telefonische afspraak behandeling was ook redelijk op tijd vriendelijke behandeling
mooi gebouw, prima tandarts
schoon. netjes, maar de hoge baliewand vind ik vreselijk afstandelijk. die zou best 40cm lager mogen..
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!