Ik ben panisch voor de tandarts zo ook deze keer. Daar kwam bij dat ik een tijdelijke vervangende tandarts kreeg. Alle lof voor deze tandarts en de assistent een schat van een vrouw. Helemaal gerust gesteld. Heel Jammer dat ik in januari weer een ander ga krijgen.
Uitstekende tandarts, vriendelijke assistenten, goede locatie, precies op de afgesproken tijd aan de beurt.
Vriendelijke en vakkundige mensen, zowel tandartsen als assistentes.
ballie is veel te hoog. onpersoonlijk voor kleine mensen. niet meer kunnen spoelen tijdens behandeling.
Zeer prettig en professioneel.
Toppers Aad en zijn meiden.
Prettige sfeer en goed geholpen
Prettige ontvangst en afspraak op tijd.
Toen mijn moeder tussen de schuifdeuren stond gingen deze plotseling dicht en kwam haar hoofd tussen de deuren kort klem te zitten, erg gevaarlijk!
Uitstekende behandeling op het afgesproken tijdstip
Keurig op tijd en vakkundig geholpen.
snel een afspraak en eenmaal op de praktijk op tijd geholpen
Ik zit in een elektrisch rolstoel. De deuren van de behandelkamer zijn daarvoor te smal en de behandelkamer in ook niet berekend op een elektrische rolstoel. Ik vind dit een gemiste kans bij een verbouwing. Dit had wel beter gekund.
Goed ik was er voor het eerst maar het bezoek voldeed aan de verwachtingen
Mooie ontvangstruimte. Klantgerichte balie. We konden snel een afspraak krijgen.
vriendelijk
Ik word netjes geholpen. De nieuwe huisvesting vind ik een achteruitgang! De behandelruimte is aanmerkelijk kleiner en oogt steriel en koud. Dat geeft een onprettig gevoel. Onbegrijpelijk vind ik dat men vanuit de stoel niet meer de mond kan spoelen, maar dat dit na de behandeling aan de wastafel moet gebeuren!
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!