Ik begrijp wel dat de tandarts aan mij verdient maar foto's maken als het niet hoeft gaat mij te ver.
Altijd heel erg tevreden
Netjes, vriendelijk personeel
alles heel goed geregeld,vriendelijk en kundig
Lieve deskundige mensen
Nadat mijn oude tandarts met pensioen gegaan was kwam ik bij tandarts dhr. Duininck. Altijd even spannend een nieuwe tandarts. Maar het klikte direct, wat een aardige man. En fijn dat ik niet zelf op zoek moest naar een nieuwe tandarts.
Prima tandarts
Prettige, vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over de behandeling.
Akelig klein behandelkamertje, de Wit had een mooie praktijkruimte met raamwerk. Dat, denk ik, werkte voor veel patienten rustgevend.
Werken op tijd. Rustige en ontspannen omgeving
Vriendelijke ontvangst, bijna direct aan de beurt, top.
vriendelijk. Op tijd bericht. Geen wachttijd
Het nieuwe centrum ziet er mooi uit, zoals ook de tandverzorging perfect.
Tot nog toe mee gevallen !
In de nieuwe opzet werkt het centrum efficient. Vriendelijk.
Heb nog nooit naar een specialist gehoeven en nu bij 1 bezoek direct doorverwezen. Al 30 jaar cliënt bij Castelijn. Beetje vreemd. Enfin, we zien wel.
Fijne benadering, Nadine vertelde precies wat ze ging doen, straalde rust uit, Ze ging heel behoedzaam en voorzichtig te werk , Ik kreeg uitleg wat de bevindingen waren en kreeg instructie en tips en monsters mee om uit te proberen
goede/uitystekende ontvangst en behandeling
Prettige ontvangst en behandeling door receptioniste en tandarts.
De plek van de receptioniste vind ik te duidelijk aanwezig, door het lage plafond kan je alles heel goed verstaan en mee luisteren, dit vind ik een min punt. Verder is het netjes, zijn de medewerkers vriendelijk en behulpzaam
Niet goed
Werd vriendelijk ontvangen. Was bijna meteen aan de beurt. De tandartsassistente was bijzonder attent. Prima tandarts, ik voelde me op mijn gemak.
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!