We kwamen voor het eerst bij de nieuwe tandarts. Een jonge man. Attent, vriendelijke, nam de tijd. We waren met onze jonge dochter voor het eerst bij de tandarts. Door eigen ervaring van hem met kinderen ging hij super leuk met haar om.
Ik zag er erg tegenop om dat mijn tandarts er mee stopte,maar ik heb nu een hele goede ervaring bij mondzorgcentrum.
Voor een patiënt met angst zeer geschikte en ervaren tandarts en assistentes. Begripvol, vriendelijk, rustige omgeving.
Super correcte en zorgvuldige behandeling
Een fijne tandartspraktijk.
Zeer goede en duidelijke uitleg over de mondzorg.
Ik lag in de stoel en er werd medegedeeld dat ze een foto gingen maken omdat het al drie jaar geleden was er werd niet eens om toestemming gevraagd
Compleet en professioneel wat veel vertrouwen geeft.
Vriendelijke tandarts. Alleen de noodzakelijke behandelingen, geen innodige behandeling
Mooie nieuwe praktijk met een rustige uitstraling.
prettige ontvangst
ik was bij U voor het schoon maken van mijn gebit. Ik had erg veel tandsteen. Ik was erg zenuwachtig omdat dit lang geleden ook gedaan was bij een andere tandarts. Het was extreem pijnlijk geweest. De mevrouw was erg vriendelijk en attent. Mijn zenuwen waren vrij snel weg en ik ben nu ook niet zenuwachtig voor de volgende afspraak.
nette entree gode en nauwkeurige controle
Ziet er erg nettles uit
De arts vertelde telkens van tevoren wat hij ging doen en dat vond ik heel prettig.
Prima ontvangst en behandeling. Zeer prettig en efficient.
Prettig & deskundig
eerste keer hier, vriendelijke mensen. Word goed geholpen.
goede ervaring
Prettig consult, goede ontvangst, mooie wachtruimte en behandelruimte
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!