Alles netjes volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. Alle contactoppervlakken werden steriel gemaakt.
prima, rustig deskundig. ben naam van begandelaar vergeten. Zeer vriendelijk.
We zijn super goed en vakkundig geholpen onze tweeling (9) waren ook zeer tevreden super goed en lief geholpen
Assistente super aardig! (Achter de bali). Tandarts de Wit zoals altijd niet spontaan. Misschien is het tijd dat hij met pensioen gaat! Hij heeft vast geen plezier in zijn werk.
Altijd vriendelijk en legt uit wat er gedaan gaat worden. In geval van nood een korte wachttijd, en bij reguliere afspraken altijd stipt op tijd.
loop al heel lang met hetzelfde probleem; nog steeds geen definitieve oplossing
- Altijd een vriendelijk welkomstcomité - Duidelijke communicatie - Vakkundig en vriendelijk personeel - Veel specialisme onder 1 dak
Zeer goed verzorgd , ik kan het iedereen van harte aanbevelen
De afspraak was iets uitgelopen, maar de controle was prettig en doelmatig.
Goede ontvangst en duidelijke instructies en een hele vriendelijke en goede behandeling.
mondzorgcentrum Goes, straalt rust uit en dat is precies wat ik nodig heb als ik naar de tandarts of mondhygiënist ga!
Snel passend en vakkundig
De praktijk is schoon. Vriendelijk te woord gestaan en correct geholpen.
Ik kwam voor de tandarts - niet om veel persoonlijke gegevens te MOETEN invullen Vind het een beetje overdreven Tandarts de Wit uitstekend
Je wordt hier echt als ''klant'' behandeld, persoonlijk én professioneel.
Ervaring is positief
Zie bovenstaande.
Altijd goede ervaringen gehad. Veel aandacht voor de behandeling, er wordt tijd aan je besteed. Ook de baliemedewerkers/assistenten zijn vriendelijk en helpen je goed. Alle lof! Vriendelijke groet, fam van Noorden
Begrijp dat het vanwege Corona in Uw praktijk anders gaat als anders en dat het ook drukker is omdat U pas weer bent begonnen. Maar ik baal er behoorlijk van dat ik ondanks het feit dat ik heb aangegeven dat ik last heb van mijn kies 3 weken moet wachten voordat ik behandeld ga worden. Terwijl de tandarts dmv koude op mijn kies constateerde dat mijn zenuw behoorlijk geïrriteerd was. Ik heb er met regelmaat pijn aan. Hoop niet dat U kwaad bent dat ik dit hier zo vermeld en dat ik dit niet ga voelen in mijn behandeling!
Goed. Goede Corona voorzorgsmaatregelen!
Aardige ontvangst bij de receptie, goede controle en uitleg door de tandarts.
Nog weinig van kunnen ervaren. Pas 2maal voor controle geweest.
vriendelijk en zorgvuldig
vertrouwenwekkend
Prima!
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!