Altijd word ik vakkundig geholpen!
Ik werd op een prettige en deskundige manier geholpen. Wel duurt het lang voordat je een datum kunt prikken voor een vervolgafspraak bij de tandarts. Dit geldt niet voor een afspraak bij de mondhygiëniste.
Het was mijn eerste ervaring met deze praktijk, en kwam binnen met kiespijn. De dames stelde mij gelijk op me gemak. en de behandeling verliep gelukkig goed. Met steeds uitleg wat er ging gebeuren.
Ik werd goed ontvangen en uitleg over corona maatregel. Behandeling prima
Goede ervaringen met mijn vorige arts dhr. Rodenburg zijn voortgezet bij Mondzorgcentrum Goes.
De ontvangst bij de receptie is zeer goed. (Coronamaatregelen afhandeling etc) ik kwam voor controle en dat is prima verlopen. De behandeling gaf mij als nieuwe klant veel vertrouwen.
goede dienstverlening
Goede ervaring, goede oplossingen en snel handelen wanneer nodig
Wij hadden een plaatsvervangende tandarts en dit maakte voor mijn dochter van 3 geen verschil. Ze mocht helpen met iets vast houden en ze kreeg alle aandacht en tijd. Ze vond het weer enig. Ik geef de vriendelijkeheid van alle medewerkers een tien! Kortom; onze halfjaarlijkse controle was weer een gezellig uitje!
Goede Corona voorzorgsmaatregelen. De tandarts nam ruim de tijd voor de behandeling. Werkte secuur en gaf voldoende voorlichting.
Prima controle!
Geen
Kundige vlotte behandeling, waarin ik soms de aandacht voor mij als persoon of het ongemak van sommige behandeling mis.
Ik vertelde er enorm tegenop te zien om door een nieuwe tandarts behandeld te worden, maar werd direct door de tandarts en de assistente op mijn gemak gesteld. Het was heel fijn dat de tandarts ook alles uitlegde wat hij ging doen. Een volgende bezoek zie ik met meer vertrouwen en minder angst tegemoet.
Vriendelijk, deskundig en snel. Ervaren dat er veel begrip is voor en een rustige aanpak bij mensen die erg bang voor de tandarts zijn. Wel graag overleg over bijv. het nemen van controlefoto's en de reden daarvoor. Want dat drijft de kosten flink op.
Prettige omgang, goed geholpen,snel geholpen
Prima en vriendelijke behandeling
Voor het eerst in de praktijk. Goede ervaring.
Snel en goed geholpen
Ik kwam voor periodieke controle en bleek een aantal gaatjes te hebben. De vervolg behandeling was aanvankelijk gepland voor november dit jaar, maar doordat er plek vrij kwam, kon ik nog dezelfde ochtend geholpen worden.
Een correcte en vriendelijke behandeling
Wat een gedoe vooraf van de behandeling, maar er werd wel goed geholpen. Misschien toch handig om de mensen iets eerder te laten komen.
Prettig geholpen door zowel preventie medewerkster en tandarts.
Goed en prettig behandeld
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!