Vlotte afhandeling van de klachten. Informeren naar pijn komt patiënt vriendelijk over.
Er werd steeds uit gelegd in begrijpbare taal wat en hoe en dat is heel fijn .
Vriendelijke ontvangst Goede tandartscontrole, zoals al jaren gebruikelijk.
Goede. Ontvangst. En. Goede. Tandarts. Alles. Naar. Wens
uitstekend geholpen
Ik hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer en werd als vanouds goed geholpen en geadviseerd door de tandarts.
Controlebezoek. Uitstekend en professioneel geholpen. Het blijkt heel lastig te zijn om een tandarts te vinden voor Zeeland, zo vernam ik van de heer Oosterhoff.
BENzeer positief over de behandeling
Goed geholpen door assistenten en correct en rustig door tandarts.
Goed en zeer correct
Prima ontvangst
Helemaal goed. Geen enkele aanmerking
Het was mijn eerste keer in jullie praktijk, maar heb een zeer positieve ervaring gehad. Tandarts en medewerkers zijn erg aardig.
vriendelijke en kundige tandarts + assistent , je wordt op je gemak gesteld.
Ik ben altij tevreden
Heel aardige mevrouw
erg prettig , ondank de vervelende actie die nog was, meedenken en goede uitleg
Uitstekende kwaliteit verzorging van beide de tandarts en ook de assistente, vlot en pijnloos behandeld
Zoals altijd een vriendelijke ontvangst.rust en aandacht, daarnaast duidelijke uitleg, behandeling die pijnloos is en goed. Controle of de behandeling voldoet aan de verwachting. Kortom zeer aanbevelenswaardig.
Al 35 patiënt bij Dr de Wit Altijd goede ervaringen gehad
Je komt binnen en ze leggen alles duidelijk en vriendelijk uit.
Jammer dat tandarts Eckhard naar Amerika emigreert, eindelijk een goede vervanger voor tandarts castelein en nu gaat ze alweer weg. T ze
Prima behandeling gehad.
Van Dusseldorpstraat 1
4461LT Goes
Bij Mondzorgcentrum Goes in Goes gaan alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd worden. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij zijn een hecht, vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!