Heb goede uitleg gehad over mijn gebit en een voorstel voor de toekomst
De vele en regelmatige veranderingen c.q. wijzigingen ervaren wij als zeer onplezierig. Ik ben nu goed geholpen, maar vraag mij nadrukkelijk af hoe lang dat gaat duren. Lexmond aanbevelen ? Eerst afwachten hoe het zich gaat ontwikkelen. Zonder enige vorm van verbeelding te hebben ervaren wij het als zeer storend en ongepast dat sommige medewerkers beginnen met 'je en jij en jou'. We zijn tenslotte niet met elkaar op school geweest....
blauwe container voor gebouw grote aanfluiting!!!!!!!!!!!!
goede doeltreffende behandeling hoop dat deze tandarts blijft
Vooral de uitleg wat er gaat gebeuren en de goede adviezen die je krijgt zijn waardevol.
Ik ben geen fan van de tandarts of de mondhygiëniste maar ik ga hier altijd met een gerust hart naartoe...stellen je op je gemak,leggen alles goed uit en doen netjes hun werk
Professionele en vriendelijke behandeling.
Alleen maar goede ervaringen hier
snel klaar
VRIENDELIJKE BENADERING ,VAKKUNDE TE WERK GEGAAN
Moest iets langer wachten dan normaal, maar behandeling is prima. Gebit nu aanzielijk schoner en fris.
De mondhygiëniste vertelde niet wat ze ging doen, dat was ik al jaren gewend. Ze botste wel een paar keer met een apparaat tegen mijn tanden. Dat vond ik niet prettig. Wat ze wel voor mij probeerde: een tandarts te laten kijken naar een ontsteking. Dat lukte niet door de werkzaamheden.
Vriendelijk personeel en deskundige mensen. Afspraak inplannen verloopt vlot.
Positief
Meerdere malen lang moeten wachten
snel geholpen. vriendelijke mensen. duidelijke uitleg. professioneel gehandeld.
Altijd prima ontvangst bij de receptie, zoeel telefonisch als op de locatie. Goede en vriendelijke mondhygiëniste en fijne tandarts die goed uitlegt waar hij mee bezig is of wat hij gaat doen. Fijn team, fijne mensen
Aardige behandelaar werkt goed op tijd goede uitleg
Zie boven
Niets veranderen, houdt het zo!!
Prima kies gerepareerd. Prettige behandeling en omgang met mij als patiënt. Duidelijke uitleg. Ik denk zeer vakkundige behandeling
mijn ervaring kan als zeer tevreden worden beschouwt
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.