Prima!
Een fijne sfeer in de praktijk en de mensen gaan rustig en duidelijk te werk. Geen overbodige pijn ervaren.
Geen prettig gevoel, sfeer bij de tandartsen (NIET bij de assistenten)
prettig
HEEL GOED
Prettige medewerkers, zowel receptie, tandarts als mondhygieniste
Goeie tandartspraktijk
goede behandeling en super fijne mondhygiëniste
ik geef nooit een 10
Behandeling is echt top, een tien met een griffel, maar een afspraken op korte termijn is een ware ramp.
De tandarts en haar assistente waren super. Alleen de onderzoekslamp kan beter schoongemaakt worden, want daar kijk je in als je patiënt bent, en dat was bij de mondhygiëniste ook zo. Jammer dat de TV het in het plafon het niet meer doen.
Over het algemeen zeer prettig. Heb wel steeds een andere tandarts, wat ik zelf minder prettig vind.
Fijne afspraak gehad bij tandarts Mousias. Dacht goed mee, vertelt wat hij doet en laat mij als patient meedenken in wat hij doet en wat ik daarvoor de fijnste manier vindt...
Onvriendelijke benadering door tandarts. Ik werd niet aangekeken toen er vragen werden gesteld. De uitslag wordt verteld in vage bewoordingen.
zeer slechte ervaring. Ook klachtbehandeling is niet correct. Antwoorden worden verzonnen, terwijl men zich verschuilt achter het feit dat het niet om de definitieve prothese gaat. Alsof het dan wel normaal is dat het gebit totaal onjuist is aangebracht.....hebben totaal geen oog voor de klant en willen geen tegemoetkoming in de gemaakte kosten geven terwijl het eindresultaat zichtbaar en merkbaar niet goed is. Heb zelf 2x geprobeerd tot een oplossing te komen, klachten worden weggewuifd ( horen erbij). Van andere behandelaar gehoord dat er echt sprake is van foutief gemaakte prothese. Zij hebben deze ook gesproken en gevraagd wat er mis was. Op zijn uitleg werd alleen gemeld dat ze dan genoeg wisten. helaas heeft dit niet geleid tot een adequate oplossing/terugbetaling van de gemaakte kosten.
Steeds weer een andere tandarts en die ook slecht Nederlands spreekt. Bijzonder jammer. Geen binding met de tandarts meer. Waren hele goede tandartsen hiervoor waar he een band mee kon krijgen, die tijd voor je nam.
Orthodontie een erg teleurstellende ervaring. Ook overgestapt. Kindertandarts en als mondhygiëniste daarentegen super (René Maasland). Zelf krijg ik weer een andere tandarts. Erg jammer dat er geen vertrouwensband opgebouwd kan worden. Het is omdat ik zo te spreken ben over Rene Maasland.
ze zijn goed
tevreden.
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.