Er wordt mij toegezegd dat ik een dag later terug zou worden gebeld ivm overleg tandarts. Dat wordt niet gedaan?! Kan ik er weer zelf achteraan. Kom na wat je beloofd.
Fijn geholpen
Vriendelijk
Zeer positief
Bepaalde tandartsen brengen patiënten een angst voor de tandarts
Netjes geholpen, werd goed verteld welke handeling er gedaan zou worden.
Er wordt precies uitgelegd wat er is en hoe de behandeling gaat verlopen. Tips om beter te poetsen en dus langer een goed gebit houden.
Niet goed en niet slecht. Ik kom te weinig om een goed oordeel te hebben. Teveel verandering wat betreft tandartsen. Ken niemand echt.
Korte wachttijd, vriendelijk ontvangst, vriendelijke tandarts en assistente
Eerlijk en netjes wordt je behandelt. Je wordt als persoon erbij betrokken.
Plezierige sfeer. Duidelijk verhaal tandarts.
Ik ben netjes geholpen
Correct, vriendelijk en kundig
Goede service. Leuke, gezellige en vriendelijke receptionisten en tandartsen. Ze nemen de tijd voor je en ze hebben een persoonlijke verstandhouding met de patiënten. Het is daar niet dat je een nummertje ben in hun bestand maar je word daar als persoon behandeld en gerespecteerd.
heel goede uitleg over de te volgen behandeling,om gaan met angst van patient,dat staat bij mij nogal hoog omdat ik in jaren niet bij de tandarts ben geweest ivm angst.
Ik ben erg tevreden over de tandarts genaamd Paul. . Er lijkt nu meer rust te zijn gekomen. De laatste jaren was ik niet tevreden en was al zoek naar een andere tandarts. Dit kwam mede door teveel wisselende tandartsen en andere zaken.
Het is vervelend dat ik ieder jaar een andere tandarts tref. Wel zijn de tandartsen op zich steeds prima. Maar ik moet steeds opnieuw wennen, en ben niet zeker van de continuiteit van de behandelingen.
Er wordt goede zorg besteed en er wordt geluisterd naar de wensen. Ook wordt je geholpen tot een beslissing te komen. Er blijkt inzet en goede zorg.
vakkundige en plezierige behandelaar/behandeling
Goed kundig team wat elkaar goed aanvult, Nu vele jaren volhouden! Succes allen daar!
Ik krijg altijd het idee dat er serieus naar mijn gebit wordt gekeken en dat het goed wordt schoongemaakt. De medewerkers zijn vriendelijk en vrolijk.
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.