Vriendelik
Kwalitatief lijkt t goed. Wel vaak wisseling van tandarts.
Als er een afspraak staat gepland hoort deze niet uit te lopen en dat gebeurt de laatste veel!!
Lange wachttijd op afspraak
Vriendelijk en snel geholpen!!
Service
Keurig op tijd geholpen en eindelijk een tandarts die wat aan mijn probleem deed
Zeer vriendelijk. Duidelijke uitleg over behandeling.
Het ie gewoon een perfecte praktijk
Er gebeurt niet altijd wat ik zou willen. In 2018 kon door tijdsgebrek van de praktijk bepaalde handelingen pas weer in 2019 gedaan worden. Daarmee werd € 700,- tegoed van mijn verzekering niet benut en ging daarmee verloren. Overigens moet ik wél mijn complimenten over Kostas geven: Het is een schat van een man en ik denk ook héél kundig. Ik begrijp dat hij ook aan bepaalde regels van de praktijk vastzit, waardoor een nieuw, beter zittend frame vertraagd wordt.
mis communicatie.
Meedenkend
Vaak verschillende tandartsen en niet 1 vaste. Geeft soms wat onzekerheid en minder vertrouwen.
korte wachttijd en goed geholpen met tips wat ik vooral wel en niet moet doen om mijn gebit goed te reinigen.
Vriendelijk, kennis van zaken, behulpzaam, goede uitleg/informatie.
Vriendelijk geholpen en Er wordt goed geluisterd
Ik werd bijna een half uur later geholpen dan mijn afspraak was. Toen er na mijn klacht gekeken werd, werd al gelijk gezegd dat ik een onverzorgd gebit heb en dat ik 3 jaar niet was geweest. En dat het misschien beter was om de kies te trekken omdat dat een stuk goedkoper was. Dus er werden al vooraf oordelen gemaakt op basis van hoe ik eruit zie en in welke staat mijn gebit is. Dit vind ik zeer verdrietig en onvriendelijk. Ook de gegevens van mijn bezoek afgelopen december aan de spoedtandarts stonden niet in mijn dossier. En de noodvulling die gemaakt is, is ook bijzonder slecht. Al met al een heel vervelende ervaring.
Directe en eerlijke tandarts/ erg fijn
Te veel wisseling van medewerkers.
Uitstekende praktijk, ik kom hier nu al meerdere jaren. Dankzij de mensen die er werken en gewerkt hebben, ben ik voor een belangrijk deel over de angst om naar de tandarts te gaan heen.
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.