Inke heeft me weer prima geholpen
Zowel bij binnenkomst als bij vertrek moet er gecommuniceerd worden met de dames achter de balie. Door de corona maatregelen (o.a. een glazen wand), wat uiteraard begrijpelijk is, is het voor mij persoonlijk erg lastig een gesprek te voeren. De glazen wand verstoort het geluid, waardoor ik, met 1 doof oor, erg veel moeite moet doen om überhaupt iets te horen. Laat staan dat ik hoor wat er precies gezegd wordt. Gelukkig word de nieuwe afspraak ook per mail verstuurd, maar ik vind het wel een beetje lastig. Ook de mondkapjes en de gezichtsbescherming van de medewerkers, bevorderen het geluid niet. Tel daar de 'holle kamer' bij op, en ik begrijp maar 50%. Zonder corona is het tijdens behandelingen voor mij al lastig exact te horen, maar nu is het dus een beetje 'dramatisch'.
Verzorgd, goede uitleg, vriendelijk, aandachtig, goede adviezen
zie boven
Ik had een prettige ervaring met tandarts lalli, een prettig persoon, rustig en eerlijk. Bij de preventieassistent was ik zeker niet op mijn gemak. Mijn voorkeur blijft daarin uitgaan naar de mondhygiënist mevr Braber.
Snel aan de beurt. Volgens de Corona protocol gefeliciteerd check. Vriendelijke behandeld door tandarts en assistente. Ze zijn heel erg rustig en met goed materiaal ons behandeld.
heelvlot geholpen
Het antwoord vind ik voldoende.
altijd zeer tevreden
Goed en duidelijk geholpen
Is een prima praktijk maar administratief laten ze regelmatig wat steekjes vallen. Nu tijdens coronatijd kan ik me dat enigszins voorstellen maar daarvoor was het niet anders... De tandarts en mondhygiëniste zijn meer dan uitstekend, veel kennis en kundig.
Altijd vriendelijk en wordt prima geholpen
prima tevreden
Bij de receptie al een vriendelijke ontvangst en daarnaast zijn de behandelaars zorgzaam, duidelijk en kundig in in hun handelen, hetgeen gepaard gaat met een dosis vriendelijkheid
Prima geholpen
Op de foto bleek dat ik een ontsteking in de wortelpunt had en nog een ontsteking boven de wortels (holte) zat. Dit gaf veel pijn. Nu had ik op de maandag een spoedafspraak waarbij dit gezien werd, toen ik uitgebreide informatie wilde wat wijsheid was, moest de tandarts al weer weg. Belde ik op woensdag om een tandarts te spreken over mijn geval...was er geen tandarts die dag in huis. Kwam ik donderdag op de afgesproken tijd, wilde ik nog informatie, maar hij sprak zo gebrekkig nederlands dat ik niet alles kon volgen. Uiteindelijk kies getrokken omdat ik hoopte dat dan de ontsteking sneller weg zou gaan (ik niet weer naar de kaakchirurg moet, zoals een halfjaar geleden ook met een ontsteking in de holte) miste ik een ijscompres (vooral met de ontsteking) dus dik gezicht en veel pijn gehad.
onze ervaring met imke thijm..is uitstekend!
Heel goed en nauwkeurig geholpen.
Ik ben vorige week vrijdag bij de mondhygiëniste geweest en haar vriendelijke en professionele werkhouding heeft mij gerust gesteld gezien de corona problematiek. Ik kan iedereen die ongerust is over zijn of haar veiligheid/gezondheid geruststellen en aanraden een afspraak te maken.
Duidelijk Vriendelijk Professioneel
Ik voelde mij erg veilig ervoor en tijdens de behandeling. Prima geregeld. Ern volle 10
De laatste tandarts die ik heb gehad gaf mij een goed advies waar ik in de toekomst rekening mee moet gaan houden. Dat deed hij niet over het algemene plaatje, maar voor een aantal kiezen die in de gevarenzone zitten. Ik vergelijk mijn gebit als een historisch pand zoals bij de Meilandjes. Daar moet je als tandarts zin in hebben om er wat van te maken, en ze zijn niet allemaal hetzelfde, want de ander koopt graag een nieuwbouwhuis. Ik hoop dat mijn volgende tandarts ook zin heeft in mijn restoratieproject/ wat ouder gebit en er zin in heeft om er nog wat van te maken, waar ik mijn eigen verantwoording ook voor heb natuurlijk. Ik hoop dat u mij een goede tandarts kan voorstellen. met vriendelijke groeten ,Frens Harteveld
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.