De tandarts neemt de tijd en doet het goed. Ook voor m'n dochtertje die voor de 1e keer mee was
Ik kreeg een wortelkanaalbehandeling, het werd van tevoren goed uit gelegd wat ze gingen doen, tussen door vroegen ze steeds of het nog goed ging, ik voelde me op m'n gemak. Ik heb geen pijn gehad.
Hele goede behandeling gehad bij de mondhygiëniste. De behandeling is rustig en met zorg uitgevoerd.
Hij luistert goed en vertelt altijd wat hij gaat doen.
vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht voor mij .
Zeer goede tandarts, ervaren en zeer goede uitleg wat ze gingen doen.
Heel blij met de tandartsen en assistentes bij deze praktijk. Voor angst(ige) patiënten veel tijd en begrip. Duidelijke communicatie en heldere uitleg. Ik ben heel tevreden
Naar de mondhygiëniste is geen feest voor mij, maar wel voor mijn gebit.
Tevreden klant
ben voor het eerst bij deze tandarts moet het nog ervaren
Ook elke keer als je een afspraak heeft,moet je langer wachten. Als tandarts wordt er heel veel gewisseld. Ook wat er pas geleden bij mijn dochter is gebeurd nog niet goed.
Nieuwe tandarts, wist ik niet. In schim gezien. Fijn als de eerste keer iets meer tijd/aandacht er zou zijn, heb hem nu amper gezien
nvt⁸
Ik wordt altijd zeer vriendelijk en professioneel behandeld. Gezien ik niet graag naar de tandarts gaat vind ik de behandeling door tandarts Mousias zeer fijn. Nu vind ik het zeer jammer dat hij weg gaat zoals ik heb begrepen maar gezien ik nu de derde tandarts in Lexmond heb { wat ik wel jammer vindt } en tot nu toe altijd een goede vervanger heb gehad hoop ik dat het goed komt. Want de Hr. Mousias vindt ik zeer kundig en rustig overkomen. Ik heb al meerdere mensen naar Lexmond verwezen omdat ik goede ervaringen heb bij jullie . Ook de telefonistes zijn altijd vriendelijk en de mails zijn top ! Met vriendelijke groeten Hennie Stekelenburg
Mijn gebit is weer mooi schoon, daar ben ik blij mee. Zo ook met de tips die ik krijg en in het verleden heb gekregen. Dankbaar voor de ragertjes die ik heb meegekregen.
Alleen jammrr dat we weer een andere tandarts krijgen
Ik kwam i.v.m. flinke pijnklachten, dus een onverwachte afspraak. Ik kon dezelfde dag dat ik belde terecht bij een tandarts en ben naar mijn mening vriendelijk en vakkundig geholpen
nadat een vulling van mijn kies was gebroken kon ik in deze Corona tijd al snel langskomen. tandarts nam alle tijd om probleem in kaart te brengen en direct te verhelpen. Tijdens de behandeling regelmatig op de hoogte gehouden van de handeling en eventueel te verwachten pijntjes of drukpunten. Binnen een klein half uurtje was de kies weer hersteld.
het was mijn 1e bezoek vriendelijk ontvangen door receptie en tandarts duidelijke afspraken gemaakt
Ik werd snel en goed geholpen door hygiëniste Tinka.
Ik loop inmiddels al wat langer bij deze mondhygiëniste en ik vind dat zij het heel goed doet.
Heerlijk!!
Tandartsen zijn niet mijn favorieten . De vorige was te zakelijk ,en elke controle een andere, daar heb ik een gruwelijke hekel aan. Bij tandarts lexmond(Paul en assistente) vorig jaar voor het eerst geweest ,gaf uitleg van de behandeling.......perfect verholpen. Dit jaar controle ook weer keurig Vriendelijke groet Ab Hoegee
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.