X
Verschillen zijn per tandarts groot. Niet altijd mogelijk om dezelfde tandarts te krijgen, overigens tevens gerelateerd aan eigen mogelijkheden. Behandeling opnieuw moeten laten uitvoeren, onbekend waarom. Erg gehorige behandelkamer, 1 uur alles aan moeten horen van een mondhygiënist met juffentoon, waardoor ik nu de hele mondstatus ken vd cliënt. Assistente draagt mondkapje half, op de kin of niet. Bejegening is tijdens de behandeling vriendelijk, uitleg is goed. Bereikbaar vd praktijk is prima.
Stipt. Accurat, vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
Zowel de ontvangst bij de receptioniste, de behandeling door tandarts en vervolgens de behandeling bij de mondhygiëniste, alles is goed verzorgd. De behandelingen worden goed uitgelegd.
Prima zoals het hoort netjes en vriendelijk personeel
altijd goed geholpen
Wij ervaren de behandelingen door de tandarts als deskundig, vriendelijk en met persoonlijke aandacht.
De tandartsen wisselen vaak in deze praktijk wat een nadeel is, maar ze zijn wel altijd vriendelijk en deskundig.
Al jaren is Mw I. Thijm de mondhygieniste vovoor de hele familie. Ze werkt snel en efficient.
Het was duidelijk en direct aan de slag
Ze kijken altijd uitgebreid naar mijn gebit bij de controle wat ik fijn vind, maar afgelopen keer toen ik wat duidelijkheid wilde en vroeg naar mijn Cariës, leken ze erdoor geïrriteerd. Ik vond het niet duidelijk of ik wel of niet een wortelkanaalbehandeling moet ondergaan. Ik wil namelijk altijd graag weten wat me te wachten staat. Ze zeiden dat ze nog een keer goed willen kijken of het echt nodig is, maar ik vind zoiets nogal wat.
Er viel een vervangend element (kies) uit het gebit. Visite gevraagd om advies. Tandarts adviseert na kort onderzoek dat het beter is op de open gevallen plaats geen kies te herplaatsen. Dit in verband met leeftijd en het feit dat de kies op die plaats wel gemist kan worden. Ze laat de beslissing echter geheel aan mij over. We spreken af dat ik het zal aanzien. Restmateriaal in de kaak verdwijnt vanzelf of anders verwijderen door tandheelkundig chirurg. Ik vraag haar de resterende tijd te willen gebruiken voor periodieke controle. Deze controle voert zij geheel naar genoegen uit. in.
Prima en wordt netjes geholpen
De vrouwelijke tandarts die ik de laatste keer had, heeft prima werk verricht. Een kunstkroon was los geraakt en de tandarts heeft deze op een snelle en vakkundige manier weer teruggeplaatst waarbij ze kroon mooi heeft afgewerkt. Nu na zoveel jaren geen ruwe randen meer aan deze kroon. Onbegrijpelijk dat vorige tandartsen daar nooit wat aan hebben gedaan. Ik weet haar naam niet, maar wanneer zij vast in jullie praktijk werkt, zou ik haar graag als vaste tandarts willen hebben. Hartelijk dank voor de snelle en prettige behandeling. Met vriendelijke groet, Ruud Krul
Ik ben tevreden over rustige manier van werken en rekeninghoudendet wensen en beperkingen van mij
Wij hebben met de deskundigheid, controles en behandelingen alleen maar goede ervaringen. Maar zoals eerder aangegeven vinden wij het regelmatig wisselen van de specialisten niet prettig. Vooral bij onze kinderen. Deze hebben wij ook laten inschrijven bij de Watertoren. Zelf vind ik het ook prima om te blijven maar ik heb tot ong. tot mijn 45e dezelfde tandarts gehad. Is niet meer mogelijk maar elke paar jaar een andere is niet fijn. Zal niet anders kunnen waarschijnlijk.
Super fijn!
Ik krijg goede uitleg en volgens mij alleen noodzakelijke behandelingen. Wel heel jammer dat mijn tandarts Kostas Mousias weg gaat, hij zorgde voor bovenstaande.
Wij moesten lang wachten voor we terecht konden, erg jammer.
Professioneel en top behandeling
Vriendelijk en begripvol
Duidelijk behandelplan en vriendelijk Personeel
jammer dat de tandartsen niet lang in de praktijk blijven. Elke keer een andere tandarts vind ik niet zo fijn.
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.