Er moesten 3 wortels van een afgebroken kies uit mijn kaak worden gesleuteld. Door de humoristische opmerkingen van de kaakchirurg voelde ik de prikken niet eens en daarna werd het hele zooitje er in rap tempo vakkundig uit gelepeld. Ik liep nog nalachend naar buiten. Je zou bijna voor je plezier, maar dan overdrijf ik.
Jammer dat het moet
helemaal leuk
Het is altijd goed
Goede ontvangst, vlotte behandeling
De juiste behandeling voor mijn prothese
Je wordt gezien en de wachttijd is kort.
Tandarts Ijzerman komt zeer rustig over. Hij legt goed uit wat hij doet maar ook over de eventuele vervolgbehandelingen. Hij neemt alle tijd voor de patiënt! Erg prettig!
Mevrouw Thijm is een lieve en vriendelijke vrouw. Ik kom er al jaren en ben nooit ontevreden geweest.
Mijn tandartsbehandeling heb ik als zeer positief ervaren. Vooraf werd verteld wat het behandelplan zou zijn. Er werd bij elke handeling uitgelegd wat er ging gebeuren.
FANTASTISCH!!
Ik kon de tandarts niet verstaan. Het leek net alsof hij zelf niet wist waar hij het over had en er werd mij niet verteld waarom ze iets deden (foto maken). Verder word ik naar de mondhygiëniste gestuurd zonder goede reden ( de reden is mij niet verteld en ook vind ik dit zelf absoluut niet nodig want ik verzorg mijn gebit heel goed) Dit is puur geld willen, omdat jullie anders failliet gaan.
Ik moest even wachten, maar ben goed geholpen
Je gebit wordt grondig onderzocht en behandeld. Ze nemen de tijd voor je. Zeer tevreden
bij minste pijn, werd de verdoving aangepast, hierdoor pijnloze vulling van meerdere kiezen. ga nu weer wat geruster terug naar de tandarts
Aardige tandarts, ook goede omgang met mijn zoontje van 3.
Geen angst voor de tandarts
Uitstekende behandeling en advies!! Een toppertje!! En altijd tijd voor een praatje.
Voorinformatie , ontvangst en behandeling naar wens. Geldt pook voor mijn echtgenote. Invulling dus voor ons beide.
Fijne rustige tandarts met goede uitleg. Kies getrokken.
Ik vind het erg frustrerend dat de wachttijden zolang zijn en als je dan een afspraak hebt wordt deze nog wel eens afgezegd, maar over de behandeling ben ik tevreden, ik ben sinds 2 jaar erg angstig voor de tandarts ( dit komt door steeds wisselende tandartsen) Tandarts Ijzerman heeft mij behandeld en hij heeft mij zeer zeker gerustgesteld.
Legt goed uit wat er moet gebeuren en voert snel en vakkundig handelingen uit.
Dit komt omdat ik de laatste jaren elke keer nieuwe gezichten zie, wij denken er ook aan om over testappen naar tandartsenpraktijk de watertoren in Meerkerk
Vriendelijk
Kortenhoevenseweg 59 A
4128CN Lexmond
Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.