Heel tevreden over de vriendelijkheid van al het personeel!
Prima service kundig en aardig personeel, alleen soms lange wachttijden
Alle medewerkers van Klaassen Mondzorg zijn professioneel, betrokken en sociaal.
Altijd goed geregeld.
geen aanmerkingen weinig wachttijd bij mijn afspraak vind ik belangrijk
Veel aandacht, goede zorg, aardige dames
naar tevredenheid geholpen
Goede behandelaar..
Eerste afspraak geweldig ontvangen en een topbehandeling
Twee keer geweest. 2x andere tandarts. Zo bouw je geen vertrouwensband op. Ik moest 15 min in de stoel wachten tot er een tandarts kwam.
Soepel en veel ervaring. Hulpverleenster duidelijk. Dat
We werden vriendelijk ontvangen, en behandeling werd zorgvuldig gedaan.
Ik ben erg blij met tandarts Fatima. Maar afspraken maken is een drama. Iedere afspraak die je maakt wordt verzet, wat ik persoonlijk erg vervelend vind.
Klantvriendelijk, altijd behulpzaam, afspraken verzetten geen probleem, angstig voor de behandeling of arts?wordt een langere afspraak in gepland, Dank jullie wel voor de goede zorgen,,
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van de tandarts en de mondhygiëniste. Ik vind alleen de wisselingen van tandarts minder fijn.
Afspraken en behandeling vinden tot nog toe steeds vriendelijk, correct en kundig plaats; een enkel keertje moet je wel eens wat langer wachten op de behandeling dan was afgesproken.
goede begeleiding
Ik ben heel erg tevreden. Elke keer word ik van te voren gemaild en gebeld wanneer mijn afspraak staat. Zo kan ik het niet vergeten. Daarnaast word ik altijd hartelijk ontvangen door alle medewerkers. Vroeger was ik enorm bang voor de tandarts en durfde ik er niet heen. Nu vind ik het soms nog wel eens eng, maar voel me enorm op mijn gemak.
Ik heb een prachtige prothese. Wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
Vriendelijk kundig
Afspraken op tijd / Behandeling goed
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.