Hier word er naar je geluisterd wat/hoe je je prothese wilt. Ben heel tevreden over de praktijk. Ontzettend beleefd personeel. Ben ook gelijk over gestapt.
Vriendelijk personeel, goede uitleg.
Vriendelijk personeel.En er wordt de tijd voor je genomen.
Alles goed geregeld en op tyd
netjes gewoon goed
Rustig. Goed geregeld. Het enige minpuntje vind ik dat ik de laatste tijd telkens een andere tandarts tref, waar ik overigens over het algemeen geen klagen over heb.
Klaasen zoals ik ze heb leren kennen. De receptie zo vriendelijk en flexibel. Service with a smile. Een plezier om te spreken ook al vind ik een tandarts bezoek spannend. Bij de kontrole, altijd een vriendelijk gesprek met genoeg tijd om even in de comfort zone te komen. Al met al maakt deze tandartsen praktijk een noodzakelijk kwaad tot een positieve ervaring op alle gebieden.
Het hele proces professioneel verlopen.
Super snelle afhandeling waar door ik snel weer mij kunstgebit terug heb
Ik was eerst tevreden. Ik ben behandeld in Halsteren. Ik had een wortelkanaal behandeling gahad en een vulling dat koste m’n verzekering 500 euro. Toen brak er stuk oude vulling af in diezelfde kies. Was 1 1/2 week later. Ik dacht dat is garantie. Maar nee. 60 euro betalen omdat t ‘een ander deel’ was van de kies. Als t gelijk goed gedaan was had dit niet gehoeven. Na 2 weken nog pijn ook in m’n kaak nu. Langs geweest. 1 minuut binnen geweest. Rekening 22 euro! Advies: een paar maanden wachten! Ik heb alle vertrouwen verloren in deze tandarts nu. Ik heb nog steeds kiespijn en ik ga nu naar de huisarts om een verwijzing naar een kaakchirurg te vragen. En ik ga een andere tandarts zoeken.
bijzonder klantvriendelijk en meedenkend
Ze moeten niet zoveel foto’s maken
Nadat nu aanvullend de pinnen vervangen zijn, ben ik weer volledig tevreden.
netjes en uitgebreide controle gehad van implantaten en protheses
Snelle en goede behandeling
Gewoon..... tevreden.
Geen vaste meedewerker
Het is niet mogelijk een negatieve ervaring te delen, deze worden gefilterd en niet geplaatst, het heeft geen nut hier enig commentaar te geven
veel wisseling van personeel vinden we niet prettig
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.