Fatima is altijd heel helder in wat moet en waarom ze iets doet ! Jammer dat het spreekuur zolang uitloopt ( langer dan 30 minuten )
Ik ben goed behandeld.De tandarts is een aardige man en zijn assistente idem dito.
In één woord: prima
Snel en vakkundig geholpen Goede afspraken en herinnering Prima
het hoge cijfer is niet zo zeer voor klaassen maar de man die mij behandeld[ niels] zeer tervreden over die man
Personeel heel vriendelijk. Artsen zou wat beter kunnen.
Zijn voor de eerste keer geweest goede ervaring
Ziet er allemaal professioneel uit, vriendelijk personeel en tandarts. Heb absoluut geen spijt van dat ik onlangs naar deze tandarts ben overgestapt.
Goede tandarts mevr. Vagina, doet goed en netjes haar werk, en zeer vriendelijk tegen de patiënt!
Goeie afspraken en herinnering.
positief zowel mondzorg ,advies en prothese
Vriendelijk, correcte zorg
heb een hele goede ervaring, zijn erg vriendelijk en je wordt goed geholpen en te woord gestaan.
niew gebit 3keer extra moeten happen dat is vervelennd nu zit het goed
Bijzonder vriendelijke medewerkers. Van baliemedewerker tot tandarts.
Goede tandarts netjes geholpen
Vriendelijke mensen met oog voor iedere individuele patiënt.
Wordt altijd prima geholpen en op tijd
Goed !!
Heel goed en rustug
Goed en vakkundig geholen
Keurig geholpen, vriendelijk, vakkundig, dus daarom een 10
Ik ben van Dental Clinics overgestapt naar Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom en ik ben zooooo tevreden! Nog nooit heb ik me zo op mijn gemak gevoelt bij een tandarts.
Heel vriendelijk en deskundig Personeel !
na zoveel jaren tandheelkundige hulp,m.n. door Dhr. Klaassen, ben ik van mening dat alles gedaan is om het beste resultaat te krijgen.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.