Deskundige hulp en informatie
vriendelijke ontvangst en ook tijdens de behandeling
Heel goed
Prima behandeld
prima, beste en fijne ervaring. Klantvriendelijk, geruststellend en vooral duidelijk. Alle complimenten. Kan bijna niet beter.
Je wordt persoonlijk en snel geholpen. Assistentes kennen je bij naam en bij spoed kun je snel terecht
Heel erg tevreden.
kundig en plezierig consult
Balie-assistente, tandartsassistente en tandarts Fatima maken elk bezoek aangenaam.
Goede service.
Duidelijk, stipt en vriendelijke omgang
Word vriendelijk te woord gestaan en er word goed uitgelegd wat ze voor mij kunnen doen ,en wat nodig is.
Hygiëne perfect. correct aan de telefoon en balie. Het gevoel dat je klant bent. Kortom een bedrijf met een regio uitstraling, met een ouderwetse service, van de balie tot de stoel van de arts.
Vriendelijke mensen aan de balie. Er werd goed en serieus geluisterd naar mijn verhaal door de tandarts. De tandarts en assistente waren heel vriendelijk, praatten lekker door tijdens de behandeling en gaven antwoord op mijn vragen. Ook erg fijn dat de thee-aanslag op mijn tanden gelijk weggehaald kon worden. Top!
Je wordt er netjes te woord gestaan en op je gemak gesteld alles verloopt precies zoals ze van te voren aangeven.
Heel prettig en vriendelijk personeel. Esther heeft mijn tanden en kiezen heel zorgvuldig en vakkundig gereinigd waardoor ik nu veel beter koud water kan verdragen en geen pijn meer heb met tanden poetsen.
Goed, goede uitleg, vriendelijk.
Mijn laatste behandeling (een vulling vervangen, 5 tanden verfraaid) is prima verlopen!
Je word er altijd vriendelijk te woord testament.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.