Als je belt voor afspraak ben je heel snel aan de beurt en personeel is heel vriendelijk
Ik stond te wachten voor het maken van een afspraak, secretaresse was op dat moment een telefoon gesprek aan het voeren. Vervolgens komt er een tandarts naar de balie gelopen met een klant. Is de tandarts hier meer dan de klant die netjes staat te wachten op het maken van een afspraak. Vervolgens wordt die eerst geholpen terwijl ik netjes stond te wachten voor een afspraak. Ik vind dit echt niet kunnen. Ook zit ik te wachten in de wachtruimte en hoor hoe een secretaresse een klant aan de telefoon te woord staat. Dit gesprek was niet bepaald klantvriendelijk hoe de secretaresse door de telefoon reageerde. Het zou fijn als als de secretaresses zich bewust zijn van wat de klanten kunnen horen.
Onverwachtse klachten ( stuk kies afgebroken). Zelfde dag verholpen.
Op tijd ontvangen, vriendelijk en deskundig behandeld.
Kundig, vriendelijk, meedenkend
Goed geholpen , heel.vriendelijk zodat je je op je gemak.voelt. Ze waren ook heel.loef voor mijn kleindochter
goed en vriendelijk
Laatste keer onderprotese gebroken, kon gelijk komen en na 2 uur kon ik het weer ophalen.
Snel en accuraat geholpen
Had om 15.30 uur afspraak maar werd pas om 16 uur behandeld. Werd helaas niet gemeld dat afspraak uitliep
ook goed
als je er komt zijn het meestal andere, ben er geweest om te happen
Fijne behandelingen en kundige tandartsen. Ook zeker geschikt voor angstige bezoekers.
je wordt goed geholpen en ze leggen precies wat ze gaan doen en ze doen je gerust stellen als je bang bent voor de tandarts
Goede behandeling door Phatima en mondhygieniste. Ook mensen aan de balie zijn vriendelijk en behulpzaam.
Prima geholpen met goed advies over mijn kaakproblemen.
Ze doen wat ze beloven.
vriendelijk
vriendelijk en goede service
Altijd is iedereen vriendelijk.
Beleefd en goede opvang en uitvoering van de werkzaamheden.
Geen mail gehad als herinnering voor de afspraak, jammer.
zeer prettige klantomgang
Goede nabehandeling met goede uitleg enz.
Vriendelijk en efficiënt.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.