Cliënt vriendelijk....en behulpzaam met ophalen
Het was de eerste keer bij een nieuwe tandarts mijn eigen tandarts was met vakantie , de vervanging was correct en prettig en het totaal plaatje is goed ontvangen ,
werd goed geholpen en alles was goed geregeld ivm corona
korte wachttijden en zeer vriendelijke bediening
geweldige tandarts praktijk, super aanrader.
Afspraak goed op tijd dus je hoeft niet lang te wachten en de behandeling verloopt vlot en de mensen zijn erg vriendelijk daarom ben ik zeer tevreden.
Gewoon goed en netjes behandeld
Ben vriendelijk ontvangen, snel en kundig aan mijn probleem geholpen
je wordt vriendelijk ontvangen en goed geholpen ze zijn heel strikt omtrent de corona en dat gaf mijn een heel erg veilig gevoel
Tandarts begroet niet. Geen overleg ivm maken van foto. Tandarts slecht te verstaan. Bij de receptie geen uitleg over een drankje dat er stond. (Desinfectie) Tandarts kijkt nauwelijks in de mond. Tandarts stelt vragen maar licht niks toe.
Netjes, vriendelijk en beleefd. Goede uitleg over het desinfecteren, spoelen van de mond.
Kan ik nog niet moet nog gaan
Mijn ervaring met de dienst doende tandarts was matig,moet langs de kaakchirurg,er is niet uitgelegd waarom, ik moet daar een verwijzing hebben, ook is het niet duidelijk dat hij deze heb gegeven of doorgestuurd? Verder moet ik naar de mondhygiënist,ook daar is niet duidelijk wat me staat te wachten!! Vind dit belabberd en slordig, dat de tandarts denkt dat ik een glazen bol heb waarin ik kan zien wat me staat te wachten!
Goed geholpen, aardige en kundige mensen.
prima is het bij jullie
flexibel.
Heel kundig en vertrouwd . De tandarts vraagt altijd eerst hoe het gaat met mijn gezondheid en of er nog veranderingen zijn . Dit vind ik belangrijk . De behandelingen en beslissingen gaan in overleg en alles wordt rustig uitgevoerd en uitgelegd . Ben erg blij met deze praktijk.
ze nemen de tijd voor je
afz mevrouw wolters
zoals gewoonlijk weer vriendelijk geholpen. En korte wachttijd,
vriendelijke tandarts snel geholpen
Onze tandarts werd vlak voor de behandeling onwel. Even wat paniek, maar snel opgelost en behandeld door een collega tandarts.
Het is mogelijk een afspraak te maken aansluitend met de tandarts en mondhygieniste ,de behandeling ervaar ik altijd goed ,,en krijg altijd goede tips voor een gezonde mond ik ben zeer tevreden
Goed en vakkundig geholpen.
directe snelle hulp gekregen na 1 belletje, hartelijk bedankt
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.