Goede communicatie geen wachttijden duidelijke begeleiding tijdens de behandeling goed vervolg traject op data vlotte afhandeling
Normaal ben ik zeer tevreden alleen deze keer volgende vondt ik se assistente nogal ruw te werk gaan en haar lok van voren hing bijna in mijn gezicht dat vondt ik niet zo fris
Behandeling was goed
Zie boven
Vriendelijk personeel, goede service, geen aanmerkingen !
Snelle service top
Prima geregeld in deze Corona tijd
Hoe kan je in een anonieme vragenlijst de vraag stellen: Mogen wij contact met u opnemen over bovenstaand antwoord? Klopt het onderstaande wel met het hierboven genoemde? Deze beoordeling wordt anoniem ingediend. Het e-mailadres dient alleen ter verificatie.
zeer prettig geholpen en snel
Geen pijn, uitgebreide controle en reiniging.
Goed geholpen.
vakkundig geholpen door Niels
Controle bij de tandarts, snel geholpen geen bijzonderheden. Met binnenkomen moet er sinds de corona gespoeld worden, wel jammer dat het vuinisbakje dan overstroomt zodat je het bekertje niet fatsoenlijk kan weggooien.
Moest prothese ter reparatie afgegeven
Goed geholpen hoor alleen moest wel lang wachten dit keer had ik nog nooit meegemaakt
Zeer goed geholpen
Bij mijn laatste afspraak voor mijn implantaat heb ik heel lang moeten wachten meer dan 1 uur Word heel slecht gecommuniceerd over de verwachtte tijd Slordig
Nieuw in de praktijk en vond de service echt TOP! Hygiëne hoog in het vaandel!
W0rd goed geholpen en zeer tevreden
Prima, zorgvuldig, begripvol
Gewoon goed
moest een tand in m n protese toen ik hem op ging halen en in de auto m n protese in wilde doen , was het een protese van iemand anders echt geen fijne ervaring, zeker nu met de Corona, gelukkig na een tijdje kwamen ze met mijn protese, was een hele opluchting. en dan stond er nog een bus op het parkeer terrein zodat ik er niet uit kon.
Wordt netjes professioneel en vriendelijk behandeld. Bij binnenkomst en vooral tijdens de behandeling. Behandelaar nam zeer ruim de tijd om alles uit te leggen
ik ben goed geholpen en alles is goed uitgelegd .
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.