Perfect geholpen. Ongedwongen
Alles goed geregeld en geïnformeerd
Zeer klantvriendelijk, kundig personeel Geen wachttijden. Prima organisatie
Goede communicatie en behandeling en snel.kunnen komen
Zoals ik gewent bent , ben ik weer uitstekend geholpen. Er wordt heel precies aandacht aan mijn gebit geschonken.Echt kwaliteit.Ook is men heel vriendelijk.En wordt er heel goed omgegaan en gelet op de Corona regels.
Snelle goede service
Vlotjes, goed, en helpen met oplossingen voor tandproblemen te verhelpen. Heel vriendelijk en goed alles uitgelegd tegen mijn kinderen wat ze gingen doen.
dat weet ik niet dit is de eerste behandeling
We zijn super vriendelijk geholpen door de dames aan de balie. En ook in de praktijkruimte vriendelijk en vakkundig.
Steeds wisselende tandarts Vaak erg lange wachttijd
Rustige tandarts. Neemt de tijd voor je en stelt je gerust. Ook de kinderen. Niet alle tandartsen binnen de praktijk maar die van ons wel.
De mondhygiënist nam de tijd en heeft alles netjes uitgelegd. Hoop dat ze blijft!!
Alleen nog ervaring met tandtechnieker voor raparatie. Prima en snel
Ik ben netjes en goed geholpen
Nadien zeer vlot en keurig behandeld.
dit wordt mijn 3de Prothese ik ben zeer tevreden over de behandeling
Ondanks corona, snelle vervolg afspraak.
Ik ben bij deze behandelende tandarts al van mijn 16e dus vertrouwd en ik heb nooit geen klachten gehad over de behandeling ook de assistente die mij daarna hielp was secuur en vriendelijk en vertrouwd
Mijn gebit werd in een korte tijd gerepareerd
Wordt goed geholpen vriendelijke mensen
Ik ben als patiënt overgekomen van tandarts Willebrands-Bakker. Zijn aanpak sprak me enorm aan. Ik moest erg wennen aan de werkwijze van mijn huidige tandarts. Daarmee wil ik absoluut geen waardeoordeel uitspreken, maar de tijd zal leren of ik bij hem in net zo goede handen ben als bij mijn vorige tandarts. Deze informeerde me elk halfjaar bij de controle of er achteruitgang of verbetering was opgetreden in mijn gebit. Hij had steeds een goed plan om er vervolg aan te geven. Mijn gebit is behoorlijk aangepakt moeten worden maar ik ben nu zielsgelukkig dat ik er goed mee kan kauwen etc. en hoop dat het niveau kan worden vastgehouden.
Ga niet graag naar de tandarts maar hier zijn ze altijd even vriendelijk en kundig
Ik werd netjes welkom geheten en verteld wat ik moest doen met bekertje desinfectant. Daarna al snel aan de beurt. Verder goed geholpen door een jonge tandarts een belg heel vriendelijk vertelde alles wat jij ging doen. Vroeg 9nder de behandeling of alles oke was.
Ik ben zeer goed behandeld, ik heb volgend jaar geen tandartsvergoeding meer, maar mede door de goede zorg van de tandarts en assistente werden er nog dit jaar fotos genomen en controle gedaan, super.. Jammer dat er zoveel aanpassingen zijn nu, ik hoefde gelukkig niet te spoelen, vanwege allergie, handen desinfecteren doe ik liever niet, mondkap op liever ook niet, maar toch gedaan.. Was wel erg warm in de wachtkamer..
Wordt altijd goed geholpen
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.