Altijd keurig te woord gestaan en geholpen
correct informeren
Pas als ik tevreden ben zijn zij het ook al duurt dat misschien langer dat maakt hen niet uit. Voel me er goed bij. Kijk uit naar het eindresultaat!
geen verdere toelichting nodig
Prima zorg
Zeer vriendelijke tandarts en dito assistentes en Balie medewerksters
Tess is in 1 woord : super !!
Er wordt professioneel met je omgegaan en zijn altijd vriendelijk
ok
Carona checks en voorbereiding goed geregeld.
Ondanks de afspraak en de vraag op tijd te komen moest ik toch wel geruime tijd wachten.verder was het geen probleem.(iedereen heel vriendelijk)
Goede dienstverlening, rust, alle tijd voor je nemen, het zat gelijk prima.
duidelijke uitleg en een zeer vriendelijke benadering
Ik heb me echt gestoord aan de lange wachttijd: 11.20 was mijn afspraak en pas een half uur later werd ik behandeld. Lang wachten in de wachtruimte en lang wachten in de tandartsstoel. Op mijn vraag of ze het druk hadden, kreeg ik te horen dat ze problemen hadden met de computer. Zoiets communiceer je toch al gelijk naar de mensen toe! en niet pas als je erom vraagt? Daarnaast stoorde het me dat er mensen al die tijd toch met hun mobiel bezig waren in de wachtruimte, terwijl er toch duidelijk instructies hangen dat dit verboden is om te doen en de 2 baliemedewerksters zeggen er dan niets van. Haal die instructies dan gewoon weg.
De gehele verzorging, inclusief de preventieve zorg i.v.m. Corona was prima. Ook bejegening en behandeling door de tandarts en zijn assistente waren correct.
Ik word elke keer weer goed geholpen hele fijne mensen en leggen alles goed uit ook als ze iets gaan dien bij je zeggen ze dat
Voor een afgebroken kies geweest, snel en goed geholpen
prettig contact met tandarts en assistente
Vanaf de eerste afspraak wordt ik zorgzaam behandeld. Het is natuurlijk nog geen pretje om over te gaan naar een volledige prothese maar de manier waarop scheelt enorm. Ook de balie medewerksters zijn steeds super aardig. Sinds 24 februari ben ik nu in behandeling door de tandtechnicus Niels die wordt onderstaand niet vermeld. Maar ik wil wel even kwijt dat ik daar enorm tevreden over ben.
Heel goed geholpen
Fatima is een goede tandarts blijf altijd rustig en leg altijd goed uit wat er gedaan moet worden.
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.