Goed betrokken bij de behandeling
Na het afbreken van een stuk kies kon ik heel snel terecht ,hij is mooi gemaakt
Je wordt echt als mens behandeld. Korte wachttijd en heel vriendelijke behandeling. Helemaal top!
zeer positief
Team wat goed samenwerkt, heel professioneel is en geduld heeft. Absoluut geen haastwerk, wat gedaan moet worden moet goed zijn. Ik voel me absoluut op mijn gemak bij dit team!
Na het bezoek verliet ik tevreden het pand, zonder kritiek. Ook heb ik niet nagedacht over verbeteringen, die man had kunnen doorvoeren.
Zeer vriendelijke dame achter de balie, de wachttijd is heel kort. Ik moest bij de mondhygiëniste zijn, die heel vakkundig en vriendelijk overkwam. De behandeling was bijna pijnloos. Heel vriendelijke dame!
Je wordt er goed, vriendelijk en met zorg behandeld
Vriendelijke en vakkundige zorg
Prettig en professioneel
Erg kundig en vriendelijke tandartsen en assistenten. Vragen altijd eerst hoe het met de algemene gezondheid gaat/ of er veranderingen zijn etc . Alles gaat in overleg met de patiënt en een duidelijke uitleg . Erg kindvriendelijk! . Deze praktijk kijkt niet alleen naar het gebit maar ook naar de algehele gezondheid eromheen . Ik voel me vertrouwd in deze praktijk.
Relaxte behandeling, geen gehaast.
De tandarts en assistent hebben de tijd genomen om alles uit te leggen en goede instructies gegeven waardoor het een erg prettig tandartsbezoek was!
Ik ben angstig en nerveus als ik de tandarts moet bezoeken. De behandeling wordt altijd met veel persoonlijke zorg en geduld uitgevoerd. Hierdoor is mijn angst af aan het nemen en mijn vertrouwen groeit.
Word goed geholpen.
Ik kreeg het onaangename gevoel dat het maar lastig was dat ik op de afspraak kwam. Er werd door de tandarts niet eens gevraagd wat er aan de hand was. Ik heb dat uit mezelf moeten zeggen. Na het lezen van een bericht van de weekendtandarts (ik was zaterdag bij Remijn geweest) begon de tandarts aan de kies BOVEN de pijnlijke kies te boren of te slijpen. Ik attendeerde hem daarop waarop hij zei: " Dan ga je door de grond." Verder geen uitleg. Toen liep ie weg en vroeg ik na enige tijd aan de assistente wat er nu gaande was. Zij dacht dat hij een afspraak ging maken voor een zenuwbehandeling. Dat bleek juist . Zonder nadere uitleg kreeg ik een verwijzing naar de endodontoloog in Berendrecht. Waarom niet naar een collega in Bergen op Zoom? Voor wat betreft de voorgeschreven medicijnenen in combinatie met mijn huidige medicijngebruik was de keuze voor Brufen niet aan te raden volgens mijn apotheek. Zij heeft een alternatief gegeven, dat minder schadelijk zou zijn. Gezien deze ervaringen met vooral : geen uitleg, geen overleg, niet bespreken van een eventuele mogelijke alternatieve behandeling, heb ik besloten om naar een andere tandarts uit te zien. Ik wil u dan ook verzoeken om op zo kort mogelijke termijn mijn dossier te completeren (inclusief de gegevens uit de tijd dat ik bij Willebrand Bakker patient was) . Ik ga ervan uit dat ik dit dan eind deze week bij u kan ophalen. Vanzelfsprekend ben ik bereid om een en ander mondeling toe te lichten. Met vriendelijke groet, L.C. Meerman 0648311943
Ik word altijd netjes te woord gestaan zowel telefonische als bij de receptie.
Ik ben 20 dagen terug mijn vrouw verloren, en had de afspraak verzet. Ik werd ondanks dat ik het moeilijk had, geweldig opgevangen door de vrouw die de controle deed. Nog heel erg bedankt
Was snel aan de beurt
Na 2 jaar met frisse tegenzin weer naar de tandarts... Ik had een afspraak met tandarts George en hij is precies betrokken genoeg. Tandartsen die je teveel gerust stellen daar heb ik juist minder vertrouwen: hij/zij is er voor m'n gebit en niet om "m'n handje vast te houden". Dat doen de receptionistes wel :) Wat ook fijn was, was dat hij uit zichzelf voorstelde of ik de foto's wilde zien die ze gemaakt hadden. Las in het nieuws dat er blijkbaar veel klachten zijn over tandartsen in het algemeen, o.a. onnodige behandelingen, en foto's laten zien geeft dan denk ik veel duidelijkheid!
om dat ik mijn goed voel bij jullie
Ik heb er mijn ondr implantene en nu mijn boven implantaten laten zetten, het personeel is zeer behulpzaam, zeer vriendelijk en beschikken over een uiters goede kennis van zaken. Echt een dikke 10!
Stationsplein 11
4611BX Bergen op zoom
Welkom bij onze praktijk in Bergen op Zoom. Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.