ik ben goed behandeld en ik ben tevreden.
Uitstekend geholpen door tandarts en assistenten!!
Vlot , vriendelijk en deskundig geholpen
Het was de eerste keer,dat ik er kwam,dus erg goed heb ik het niet gekeken. Nu ik er over denk, was mijn eerste geachte nog al sterile. Ik weet wel het moet schoon zijn,maar ik zou wat meer Leur willen zien.
Toen er plotseling een stuk kies brak, kon ik, omdat ik een afspraak met de mondhygiëniste had, dezelfde dag komen, toen ik daar om vroeg. Omdat ik anderhalf uur moest wachten tot de volgende afspraak, schoof de mondhygiëniste haar lunchpauze op en hielp mij eerst, zodat de wachttijd maar een half uur was. Dat vond ik ontzettend sympathiek.
Al m'n hele leven angst voor de tandarts... Voor ik bij tandarts Marisael terecht kwam ook lang niet geweest. Deze man stelt je gerust,legt alles goed uit en luisterd. Nu nog wel zenuwachtig maar ik ga weer! Hele aardige mensen!
Het pand is makkelijk te bereiken. Ziet er netjes uit. De receptionisen zuijn klant vriendelijk.
Nette , vriendelijke en vakbekwame behandeling Alleen jammer dat het voor mij aan de andere kant van de stad ligt. Op mijn leeftijd van 82 jaar weet ik niet hoelang ik zonder hulp van derde nog kan komen. het is nu nog geen probleem.
Ik was er voor het eerst en omdat de telefonistes in gesprek waren had ik mij niet aangemeld... Na een tijd wachten ben ik naar de telefonistes gegaan. Na enige tijd werd ik geholpen
Vanwege de opstart was nog niet alles op orde
Zeer zakelijk, ik mis het persoonlijke contact naar de klant toe en het oprechte inlevingsvermogen.
Prettige en persoonlijke sfeer. Geen wachttijden. Afspraken altijd mooi op tijd. Vriendelijk personeel. Goede bereikbaarheid.
De diagnose van mijn gebitsproblemen gaf uitzicht, na een lijdensweg. De behandelingsroute en de verschillende fases waren duidelijk voorgesteld. De nazorg is uitstekend
Geen lange wachttijd. Netjes schoon. Alle medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. Makkelijk toegankelijk gebouw.
Vriendelijk,goede behandeling
Goed. Prettige tandarts, rustig, luistert ook naar mij.
Prettige en goede adviezen
wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en doen al het mogelijke om de afspraken zo goed mogelijk voor mij te regelen
prettig en vakkundig geholpen. Ook bij spoedklussen kan ik snel terecht
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.