Aardige balie medewerker Handig dat je achter het pand kan parkeren
Problemen met uitnodiging voor halfjaarlijkse controle. Tijdens bezoek preventieassistente afspraak gemaakt voor juli en daarna toch weer kaartje ontvangen.
Ik ben al lang client van tandarts Schotel en zeer tevreden over zijn benadering en deskundigheid.
Prima praktijk met vakkundige mensen.
Prima locatie. Ik moet wennen aan de lange wachtgang. Had wat huiselijker gemogen. Ik vind het jammer dat er in de praktijk geen kleine spulletjes meer mogen hangen. Ik gebruikte dit bij de vorige locatie van de tandarts als afleiding tijdens de behandeling
Hele goede tandarts ben perfect geholpen !
Het duurde wel lang voordat ik kon komen. Maar mijn tandarts dhr. Schotel is top. Hij werkt heel secuur en kent zijn vak.
Prettige, correcte ontvangst, zowel bij de balie als bij de tandarts.
Vondt het heel anders dan ik gewend was.
Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg.
Nette vestiging, schone en ruime praktijkkamer. Vriendelijke tandarts die snel en vakkundig helpt. Einde van de dag toch wat 'haastige' indruk gekregen van receptioniste en tandarts. Natuurlijk wil iedereen aan het eind van de dag graag naar huis.
Betrouwbaar en deskundig
Receptiepersoneel vriendelijk en behulpzaam, wachtruimte schoon en aangenaam, tandarts vakbekwaam.
ziet er mooi + netjes uit..medewerksters balie vriendelijk, behandelende deskudige aardig,vol informatie eer hij iets doet. dus aan te bevelen. zelfs iemand met angst zou hier fluitend binnen lopen.
Open, hartelijk
Een vertrouwd gevoel
Keurig en klantvriendelijke ervaring Specialist op techniek super met samen spraak gr nellie
Ik kom al jaren bij tandarts Schotel. Hij maakt je altijd aan het lachen, waardoor je mond vanzelf open gaat.
Prima geholpen
Alles vond ik goed Alleen met de Balie voor afspraak maken vond ik heel dicht bij de deur bij de binnen komst staan
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.