Heb geen slechte of vervelende ervaring vandaar 10
Als je maanden aan een stuk iedere dag beter hebt gepoetst dan voorheen, is het wel jammer dat dit niet wordt opgemerkt. Vroeger kreeg ik van mijn tandarts nog wel eens een compliment. Het was toen niet zo erg om te gaan...dat is wel veranderd sinds ik naar Middelburg ben verhuisd. Nu krijg je standaard een doorverwijzing naar de mondhygiëniste.
Geen pijn en goed behandeld
Erg goede sfeer en prima tandartsen en mondhygeniisten Alles in 1 praktijk. Prima geregeld.
Attente receptionisten, zeer klantvriendelijk. Nauwelijks wachttijd. Prima behandeling door heer Beemer. Professioneel.
Deskundige en betrokken behandelaar.
gewoon goed . ze legt uit wat ze doet en afspraak maken ook dik in orde
Klantvriendelijk. Goed geholpen.
prettige ontvangst en prima behandeling
Op het moment dat je als pAtient een spoedvraag hebt wordt er meegedacht en kun je diezelfde week terecht bij een van de tandartsen
Tandarts is kundig. Planning is niet best.
Algehele tevredenheid; prettig contact met mijn behandelaar, goede bereikbaarheid, mail ter herinnering van afspraak wordt gewaardeerd
Erg schoon en vriendelijke mensen
Keurige locatie, vriendelijke receptie, aardige tandarts NB:Een zacht muziekje op de achtergrond zou fijn zijn.
Goede ontvangst aan de receptie. Vriendelijke benadering door de arts
Is gewoon prima, niks mis mee.
Vriendelijk geholpen, kundige tandarts voor zover ik dat kan beoordelen.
De receptie en Yvette zijn vakbekwame en vriendelijke mensen. Maar waarom zegt het overige personeel dat voorbij komt in de wachtgang geen goedemorgen of gedag tegen de wachtende patiënten ? Je wordt zelfs niet begroet als je zelf goede morgen zegt. Niet klantvriendelijk ! Hiervoor is geen excuus.
ben al jaren bij Yvette onder beh. tot volle tevredenheid.
Afspraak tijd correct. Vriendelijk en nauwkeurig geholpen
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.