In deze coronatijd: afspraak nauwkeurig gepland en correct uitgevoerd.
Good
Aan de buitenkant een wat oud gebouw om te zien maar van binnen lekker fris en overzichtelijk ingericht. Aan het begin meteen de balie waar je afspraken kan maken,etc. Een ruime hal waar je kunt zitten om te wachten vlak voor de kamer waar jouw tandarts zit. En doordat de ramen heel hoog zitten kun je naar de bomen kijken als je in de tandartsstoel ligt. En uiteraard het aller belangrijkste, een rustige vakkundige tandarts en vriendelijke behulpzame tandartsassistenten.
Zoals hier boven aangegeven.
Coronaprotocol prima. Niks aan te merken. Vragenlijst van 3 A4tjes opmerkelijk, onaangekondigd, overbodig en onwenselijk. Behandelaar kan mondeling een vraag stellen over gezondheid, medicatie ect maar dit slaat de plank redelijk mis, gaat te ver en heeft een negatieve sfeer rond zich betreffende de privacy. Behandeling zou gecancelled worden als ik het niet invulde. Pure chantage. Ik denk serieus na over overstappen naar een ander behandelcentrum. groet, P.Kersten
Ik wordt hier altijd goed behandeld door vriendelijke mensen. Mijn gebit zit altijd goed. Er wordt altijd naar mij geluisterd.
Ben dezelfde dag geholpen !!!
verrassing dat er drie formulieren op papier ingevuld moesten worden. De hygiënische maatregelen leken me afdoende. Keurig de melding van tandbreuk doorgegeven en de restanten zeer kundig getrokken. Opvallend dat er 3 foto s genomen moesten worden voor een duidelijk beeld.. Tussendoor snelle en goede tandsteen verwijdering. Kortom veel zeer goed met enkele aandachtspunten.
Prettig en professioneel contact. Goede afspraken en advies.
Yvette is al jaren mijn vriendelijke, kundige en oprecht geïnteresseerde mondhygiëniste.
Corona proof en verder behandeld als altijd
Chantal werkt zeer Nauwkeurig en legt alles goed uit. Ik heb meerdere mondhygienisten gehad maar Chantal is toch wel de topper.
Wordt altijd heel goed geholpen
Wordt altijd zeer goed behandeld door Tandarts Taloen . Neemt heel geduldig deskundig de tijd voor mij !
Deskundige mensen.
Ben blij dat ik deze tandartspraktijk heb gevonden !
Ik heb een goed ervaring .
Vreemd dat ik niet naar de tandarts kon, maar wel naar mondhygiëniste ook al had ik ook een afspraak met de tandarts. Ik was hierover niet op de hoogte gehouden.
Ngt
Omdat ik bang ben voor de tandarts en daarom ook angst heb voor de mondhygieniste ben ik heel gevoelig voor de manier van aanspreken en omgang.
Als boven omschreven.
Secure aanpassingen, geeft een iets veiliger gevoel hoewel er op de hygiene nooit iets aan te merken viel.
Met belangstelling voor de patiënt wordt er toch op tempo gewerkt.
Vriendelijke benadering, zorg om mijn welzijn, behandeling kundig verricht.
Correct, vriendelijk en goed advies
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.