prettig
zeer goed
Een prettig en veilig bezoek
helemaal top
Voorkomend als altijd.
Zie boven.
De behandeling (in dit geval een periodieke controle) is vakkundig en snel. Bovendien gebeurt het op een aardige manier.
Bij binnenkonst gecontroleerd door een ongemotiveerde medewerker door covid-19 maatregelen. De maatregelen zelf zijn positief. De looproute in de gang wordt niet gebruikt door de tandartsen zelf. Het daadwerkelijke consult was goed en persoonlijk goed advies ontvangen.
Behandelaar staat altijd direct klaar, ook in noodgevallen
Erg fijn als een tandarts rust uitstraalt, aangeeft wat hij precies gaat doet voordat hij begint en je op je gemak stelt. Tandarts Schotel heeft mij altijd prima geholpen ondanks dat ik altijd met wat zenuwen de praktijk in kom.
Heel jammer dat mijn tandarts met pensioen gaat, Na meer dan 30 jaar zal ik bij de volgende controle beurt een andere tandarts treffen.
Ik kom al jaren in de praktijk.Vriendelijke balie-medewerkers en een zeer vakkundige mondhygiëniste
Zoals altijd weer uitstekend behandeld.
Fijne behandeling achter de rug bij de mondhygienist
Je moest niet te vroeg en niet te laat binnen komen maar moesten toch nog meer als een kwartier wachten voor we aan de beurt waren.
Ik ben al meer dan 20 jaar cliënt bij Yvette vd Broek. Eigenlijk ben ik zeker een van de eerste personen die zij heeft behandeld. Zij is een uitstekende mond hygiëniste in wie ik het volste vertrouwen heb,
Praktijk is mooi en vriendelijk
Ben ruim 35 jaar patient ge weest bij Dhr. Rackwitz. Ook al heb ik een slecht gebit, hij heeft er altijd nog iets van weten te maken. Ook Chantal en Yvette zijn bekwaam en supervriendelijk!
Goed geregeld
Prima praktijk, fijne vakkundige mensen, goed is goed, en de rest is onzin !
Ik kwam daar voor wortelkanaal behandeling met helse pijn door heel mijn hoofd gezicht en nek. Ze hebben me weg laten gaan met een recept met pijnstillers. Ik kon pas vokgende week terecht. Slechte ervaring ik heb een andere tandarts nu. Die wel direct dezelfde dag me geholpen heeft zoals het hoort.
Netjes ontvangen en verder geholpen ivm corona
Ik ben al heel wat jaren eerst bij tandarts Laverman later bij tandarts Taloen, geen problemen en wordt goed behandeld.
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.