alles goed uitgelegd tbv klikgebit
behandeld door C. Pariona De La Cruz. Prima!
Ik ben door omstandigheden op mijn werk mijn afspraak bij de tandarts vergeten ondanks dat de tandarts mij probeerde te bereiken op de raffinaderij waar ik werkzaam ben en geen telefoon bij me mag hebben. Ik wil ook langs deze weg mijn verontschuldigingen aanbieden. Maandag a.s zal ik ook telefonisch contact op nemen.
Prima behandeling
Behandeling voor een implantaat (kies) is nog niet helemaal klaar, maar verloopt goed. (Mw. van Gils en assistenten)
Prima geholpen door dr. Van Gils. Zit nu zonder eigen tanden met een noodgebit. Vertrouw op goede nazorg in de toekomst.
Het moet allemaal nog gebeuren
Goede praktijk, echter de tijdsplanning is zelden op tijd. Heeft dit te maken met te veel uitloop of een iets te enthousiaste planning?
Goed geholpen zoals gewoonlijk.
Was een aardige tandarts
Over de praktijk : ik ben voor halfjaarlijkse controle en diverse behandelingen heel vaak afgebeld ! Dat is vervelend en geeft geen vertrouwen. Tandartsen zijn ziek , zwanger of werken maar enkele dagen. Daardoor heb je steeds een ander die naar je gebit kijkt. Voor de klant en onprettige situatie. Hopelijk wordt daar verbetering in aangebracht.
Tandtechnicus bezocht, nadat kies getrokken was, prothese zelfde dag aangepast en paste direct
Vriendelijke ontvangst, korte wachttijd. Goed contact met de behandelend tandarts.
Prima.
Duidelijke afspraken en vakkundig hulp. Tandarts Christian .
Prettige en vlotte behandeling
Heel vriendelijk ,zorgzaam personeel.
Goed, vriendelijk en snel geholpen. De behandelde kies behoeft nog wat nazorg maar dat kan gebeuren he.
rustige ter zakendoende tandarts. behandelplan was op orde
Prima behandeld. Jammer dat mijn tandarts hier stopt.
Prettige benadering en zeer professionele behandeling met goede en rustige uitleg.
Goede, snelle samenwerking tussen tandarts en assistente. Waardoor ik snel weer buiten stond, want het is nog steeds niet mijn hobby ;)
zie bovenstaande
Waarom moesten ze een foto maken!!! Alleen om te verdienen
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.