relaxte tandheelkundige behandeling
Heel netjes geholpen door nieuwe tandarts
Door de vrouwelijk tandarts ben ik goed geholpen. Rustig, duidelijke uitleg wat er is gedaan, professionele en deskundig.
Voldoet aan alle regels
zeer vriendelijk
Hele lieve en vriendelijke mensen
Jammer dat er voor een afspraak voor het repareren van een gebroken vulling 8 weken wachttijd staat. Kan geen kwaad werd er gezegd, maar als er al een ontsteking onder zit, is het wel lang.
Yvette is al jaren mijn mondhygieniste en ben daar uitermate tevreden over.
Keurig en op tijd.
Correct behandeld, vriendelijk
Simds kort een nieuwe tandarts n.a.c. vertrek tandarts.Schotek Dhr Galjoen. Hartelijk persoon met aandacht voor Client zorgzaam open karakter belangstellend naar de klacht adequaat In zijn handelen.hopen er nog lang Plezier Van te beleven Een hartelijk persoon je voelt je erg op het gemak in de stoel bij deze tandarts(prsctijketvaring) toppie!!! ( een gezinspatient.
zie score
Mijn eerste ervaring bij de mondhygiëniste was een geruststellende behandeling. Goede uitleg wat er niet goed was aan mijn gebit, daarna een adequate behandeling. Bij de receptie was er ook een vlotte afhandeling bij het maken van een nieuwe controle-afspraak.
Ik werdt goed geholpen door lex hij heeft me veel dingen uitgelegd hoe ik met me protheses om moet gaan en te behandelen dus bij deze jullie zijn echt een top team en het is echt een aanrader voor andere mensen
Blij met tandarts Miriam.
eerste behandeling. ging met tegen zin maar viel 100% mee
Ze was niet duidelijk met zich voorstellen de eerste keer dus durfde gisterenmiddag niet alleen te komen, omdat ik dacht dat dit de eerste keer was! Allemaal zenuwen voor mij als iemand die duidelijkheid nodig heeft! Last van Autisme Spectrum Stoornis. Voor mij is de laatste tijd veel spanningen geweest om mn boventanden te laten trekken en bij Prothese Lex veel behandelingen geweest, Maar Lex is heel erg duidelijk geweest altijd, voor mij krijgt hij een 10 op zn raport! Tandarts Marian geef ik een 4 doordat ze geen duidelijkheid heeft gegeven wie ze was!
Vandaag een hele lieve fijne tandarts gehad. Wortelkanaalbehandeling pijnloos ondergaan en de kies opnieuw opgebouwd.
Vriendelijk, deskundig en betrokken. Prettige ruimte. Goede organisatie.
s'Morgens om 9uur gebeld, aan het eind van de morgen behandeld
De behandeling wordt goed uitgevoerd. De wachttijd voor een vervolgafspraak is lang.
positieve ervaring zowel voor het maken van een (vervolg) afspraak als voor de behandeling.
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.