Voor controle geweest samen met mijn zoon van 3 jaar bij tandarts Pujol. Tandarts was geduldig en vriendelijke en kreeg alles voor elkaar bij mijn zoon
Tandarts zegt wat ze doet. Dat ervaar ik als prettig. Ze is heel vriendelijk.
Goede ervaring
De tandarts bood zelfs excuses aan dat ik iets te laat werd binnengenodigd. Aangezien ik zelf blij ben dat men tijd voor me neemt, waardeer ik het dat dit ook voor anderen wordt gedaan, dus even wachten vind ik geen enkel probleem.
Ik was bij de mondhygiëniste. Prettig was dat ze steeds vertelde wat ze ging doen. Goede poetstips gekregen. Een afspraak maken voor zowel tandarts als aansluitend de mondhygiëniste ging op een prettige, coöperatieve manier. Ik geloof dat ze Ilse heette, maar vond haar naam niet op het lijstje... Ze heeft zich wel voorgesteld aan mij, hoor
Zeer slecht Nieuwe tandarts Moest meteen foto maken. Vroeg of gebied gereinigd kon worden Dit werd even snel snel gedaan. Kwaliteit is de laste tijd naar beneden gegaan
Ik wordt altijd goed en snel geholpen zowel door mijn tandarts als door de assistenten achter de balie.
Mijn ondertanden zijn getrokken, de behandeling ben ik heel tevreden over Maar ik ging naar huis zonder dat ik wist wat er nog van me verwacht word Moet ik nog terugkomen? Wanneer moet ik mijn prothese laten controleren? Word ik daarover benaderd of moet ik zelf contact opnemen Zijn de hechtingen oplosbaar? Er werd me alleen verteld dat tanden trekken goed gegaan was
zorgvuldig, voldoende tijd, goede uitleg
zie boven.
Zoals altijd prima geholpen
Vriendelijke en kundige medewerkers
vanwege pensionering vorige tandarts van deze praktijk, thans nieuwe behandelaar. Nog geen ervaring maar zal net als vorige tandarts goed zijn .
Niet te lang wachten; interesse en vriendelijke behandeling en natuurlijk ook juiste behandeling.
Goede ervaring
Zie boven.
ik kom terug voor behandeling
Fijne snelle manier van werken
kon bijna gelijk terecht na afbreuk voortand en gelijk gemaakt.
Word altijd super geholpen en de kinderen ook.
ik had door gegeven dat ik kwam om 1 kies te trekken maar de tandarts dacht dat het er minstens 3 waren ??? communicatie ? ik heb vorige keer al aangegeven dat ik een kunstgebit neem wanneer het mij uitkomt en nu kreeg ik al een verwijsbrief mee voor de kaakchirurg en of ik ook de afspraak wilde maken om een kunstgebit aan te meten ....nogmaals heb ik aangegeven ...als het mij uitkomt . niks ten nadele van de tandarts want ze deed goed haar werk maar ik woon in nederland en wil ook graag BEGRIJPEND nederlands communiceren met de tandarts .
Goed tandartsen en erg vriendelijk!
Bij de receptie vriendelijk en netjes te woord gestaan.
Mondhygieniste heeft geduld en vraagt of alles goed gaat.
goede vriendelijke behandeling
Veersesingel 45
4332 TA Middelburg
Bij Tandartspraktijk De Oude Vest in Middelburg bent u als patiënt altijd in goede handen. Tandartspraktijk De Oude Vest beschikt over 8 behandelkamers. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. We doen er alles aan om uw tandheelkundige wensen te vervullen en bekijken samen met u welke behandeling het best bij u past. U kunt bij ons altijd terecht voor een stralende lach en een gezond gebit.