Gewoon fijne mensen. Leggen alles goed uit zijn vriendelijk en duidelijk. En sorry dat ik het zeg maar heel fijn dat opijnen weg is. De sfeer is weer goed en gezellig. Hele hele leuke tandarts en hele leuke meiden.
Een locatie waar je niet tegenop ziet om er naar toe te moeten gaan om reden keurige en vriendelijke benadering.
Altijd tevreden , al jaren kundig geholpen
Lieve mensen,goede zorg. Denken graag met je mee!
Vriendelijke ontvangst. Niks aan te merken op de behandeling. Gewoon goed.
Deze mondhygiënidte is een kracht die jullie niet kwijt mogen raken! De behandeling is buitengewoon goed. De communicatie en het overleg verloopt zo nog beter. Tevens wordt er tijd genomen om zaken uit te leggen en instructies te geven hoe ik het beste kan handelen.
Ik ben goed geholpen en er werd duidelijk gezegd wat er ging gebeuren
Prima!!
Prima, al ben ik geen tandartsfan:-))
Gewoon alle vrouwen die er werken zijn echt omtzettend kundig en er hangt een geweldige sfeer
Goed bejegening, behandeling en op tijd.
Altijd prima bij de tandarts lekker schoon en fris gevoel erna vind het er nooit vervelend
je wordt netjes behandeld
Goed geholpen zoals altijd
prima geholpen,maar niet op tijd ondanks afspraak
Ik zat in november 1980 op een zondag onverwacht bij Leo van Opijnen. Wat bleek; ontstoken verstandskies. Leo heeft ze in een tijdsbestek van drie weken alle vier verwijderd. Sinds die tijd altijd bij zijn praktijk onder behandeling gebleven. Nog steeds super tevreden. Ook nu een gedeeltelijk nieuw team is aangetreden. Onderaan de vragenlijst blijkt het niet mogelijk om als behandelaar Jeanette op te geven. Zij heeft mij altijd behandeld.
Goed ontvangen, duidelijkheid. En verders, leuke tandarts en assistente.
Ze werken nu veilig met Corona! Dat geeft mij een prettig gevoel bij dit bezoek. Ze werkt rustig en stelt mij op mijn gemak.
Niets dan lof over deze praktijk met zijn assistentes...
Wat een gekke vraag naar je ervaring.
Zeer kundige en beleefde mondhygiëniste. Tevens erg goed met kinderen. Goede uitleg en geduldig.
Goed uitgelegd wat de opties zijn en bedenk tijd gekregen.
Fijn dat alles zo goed uitgelegd werd!
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.