Ik ben behandeld door Jeannette zoals altijd,maar ik zie haar naam niet in het lijstje staan.Zoals altijd was het weer een genoegen.
Goed en kundig
hele aardige mondhygiëniste, geeft goed adviezen, gezellig kletsen en soms als het nodig is een beetje streng als er niet goed gepoetst is, maar das alleen maar eerlijk. Wij gaan als gezin graag naar de mondhygiëniste!
goed begeleid
Mijn gebit zit comfortabel, alsof het van mezelf is
Tandarts legt goed uit wat ze doet en waarom. Nooit het gevoel dat je wordt ‘weggewerkt’. Goed advies, kundige mensen en vriendelijk in de omgang.
Ruim voldoende
Half jaar geleden afspraak gemaakt met de tandarts en mondhygiëniste. Bleek, dat er geen tijd was gereserveerd bij de tandarts. Ik moet 3 kwartier rijden, dus wordt alles op een dag geregeld. Er was geen ruimte voor een bezoek bij de tandarts of ik moest 20 minuten wachten. Dat kwam mij niet uit. Bovendien loopt de parkeermeter ook door. Volgens de receptie was een bezoek aan de tandarts niet nodig, de mondhygieniste zou genoeg zijn. Ik ben hier niet over te spreken over de gang van zaken. Zij bepalen dit niet. Deze dubbele afspraak wordt al gemaakt vanaf Adèze in Tiel werkzaam is.
prettig contact, snelle en vakkundige behandeling (controle, verwijdering tandsteen en behandeling) en prima advisering en gelet op de laatste gebitsfoto's alvast in het vooruitzicht gesteld dat dit de volgende keer weer moet plaatsvinden.
Je wordt er goed en vriendelijk ontvangen
Het concept dat je voor controle bij mondhygianiste komt bevalt goed. Nemen uitgebreid de tijd voor consult. Gaan goed met kinderen om en leren hun op leuke manier hoe ze hun gebits verzorging moeten doen.
Prima geholpen!
X
Mijn ervaring is goed , kreeg goede uitleg en het deed geen pijn , en toen bleek dat ik mijn bril had laten liggen hebben ze dat gelijk laten weten
Er word goed naar de wensen gekeken
Perfecte manier van benaderen en communicatie tijdens het bezoek. Leuke mensen die er werken en zich interesseren in de klant.
Prettige, rustige en vriendelijke benadering. Deskundig personeel. Vlotte behandeling. Hygiënische ruimtes.
Ik word altijd prettig geholpen. Ik heb geen negatieve op of aanmerkingen dank daarvoor!
Zie hier boven
Prima vakkundige behandeling vriendelijk.
Dankzij haar is een voorheen slecht onderhouden deel van mijn gebit weer helemaal gezond! Ze werkt voorzichtig, geduldig en vastberaden. Knap werk
Vriendelijk en behulpzaam geholpen
Altijd goed en ze zijn erg vriendelijk.
Word altijd goed geholpen
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.