Het is altijd wennen als er vertrouwde gezichten verdwijnen. Jammer dat mensen met wie je een band had en jouw gebit en eigenaardigheden kenden dat over moeten dragen aan mensen die nu een bergop strijd moeten voeren om die band weer aan te halen. Maar omdat de basis voor mijn in goede staat verkerend gebit in dat verleden goed is gelegd, is het nu een kwestie van goed bijhouden met hulp van aandachtig personeel. Dan poetsen we oneffenheden wel weg.
Goede tandarts praktijk word altijd netjes te woord gestaan.
Een uitstekende behandeling ontvangen. Schone praktijk en goede corona regels handhaving. Een cliënt gerichte benadering. Zeer vakkundige behandelaars. medemenselijk en vriendelijk. Niets dan lof.
Goede praktijk ,vriendelijk , zorgzaam , top mensen .
Ik kom hier al 40 jaar en altijd naar volle tevredenheid.
Heel soms loopt de afspraak van degene voor mij wat meer uit dan een kwartier
Ik wordt goed en deskundig behandeld.
Leuke mensen en ik word er altijd super goed geholpen.
Al jarenlang patiënt. Vriendelijke medewerkers, keurige praktijk, goede zorg.
kreeg voldoende uitleg en werd vriendelijk geholpen .
Ik kwam voor controle. Het had flink geregend en ik was doornat. De tandarts(assistente) constateerde dit en haalde voor mij een handdoek. Attent en ontroerend. Vervolgens vriendelijk ontvangen en behandeld door de mondhygiëniste.
Bij ontvangst. ( 5 min voor afspraak mam men geen notitie van mij. Druk in gesprek met vorige patient over rive-zaken . Dus ging ik maar even in de wachtkamer zitten. Toen het tijd was, heb ik het prive-gesprek onderbroken. Met een verholen “sorry” werd ik naar boven verwezen. Daarna liep de behandeling prima,
Ze zijn altijd vriendelijk en vrolijk
Ik word altijd prettig behandeld door Janet. Top
Goede uitleg, prima op mij gerichte behandeling.
Vriendelijk zeer behulpzaam luisterend oor
Al 40 jaar bij deze praktijk. Dat zegt genoeg
Goede controle en behandeling
Ik krijg binnenkort een revisie aan mijn heupprothese. In dat kader jan ik niet traplopen. (waarschijnlijk) door medicijngebruik zijn mijn tanden hart achteruitgegaan. De mondhygiëniste waar ik normaal kwam zit boven dus kan ik daar niet komen. Besloten is dat ik beneden zou gaan. Toen was ook al bekend dat er geen overzichtsfoto's gemaakt konden worden. Omdat dit ook boven is. Uiteindelijk is alles goed gekomen.
hetzelfde als hierboven ingevuld gewoon prima
Goed, snel, redelijk pijnloos.
Een fijne sfeer en prima behandeling
Prettig in de omgang, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Fijne sfeer.
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.