Prima ervaringen.
Ze nemen de tijd om alles goed te controleren en uit te leggen. En geven ook advies over het poetsen van de tanden. Ik ben erg tevreden.
Ik wordt altijd met veel enthousiasme welkom geheten door het vriendelijke personeel.
Professioneel, vriendelijk, persoonlijk
Goede kennis en kunde. Nemen je mee in besluiten en overleggen met je.
Gewoon een goede tandarts
Ik werd van te voren verteld wat er gedaan werd.
Mond hygieniste goed werk geleverd in 1/2 uur. Echter vond het nodig twee foto’s te maken van slechte kwaliteit en daarna rekening te sturen van €120,- Controles zijn geruisloos overgegaan van specialist naar hygieniste met dezelfde hoogte van de nota’s. Is in mijn ziekenhuis verboden. Maakt indruk van erg commerciele opzet.
Ik had om 10.00 een afspraak en werd pas om 10.20 geholpen ,ik vindt dit niet prettig aangezien ik niet te lang op een stoel kan blijven zitten en mijn man ook lang in de auto op mij moet wachten. PS de behandeling is prima
Al jaren zonder problemen met hele gezin naar deze tandarts praktijk sinds 1990. Altijd goede behandeling (en gezond gebit!)
Zegt waar ze mee bezig is en wat er gaat gebeuren. Prima tandarts
Vriendelijk en kundig
Dit was de eerste keer dat ik hier weer ben geweest na een hele tijd elders te zijn geweest. Duidelijke communicatie en netjes te woord gestaan.
…
Het is altijd een plezier om de behandeling te mogen ondergaan en daar is geen woord over gelogen. Zowel de ontvangst als de mondhygiëniste zijn mensen-mensen. Het zou enorm fijn zijn als de wachtruimte wat wordt 'opgeleukt' ;-)
Ik wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen
Goede ontvangst en vakkundige behandeling.
De tandarts en assistente zijn ontzettend prettig in de omgang zo rustig en lief en deskundig
Open ontvangst, goede afspraakregistratie, behandeling op tijd, begripvol, goede nazorg.
Ik ben vanmiddag voor het eerst bij de mondhygiënist geweest na onze verhuizing van Vianen naar Tiel. Jammer dat het eens per half jaar is. Zo wil ik iedere maand wel. Ontzettend leuk en goed geholpen.
Al sinds mijn geboorte, kom ik bij deze praktijk, dit naar alle tevredenheid! Vriendelijke medewerkers en kundig personeel
ivm schimmeltje in mijn mond niet behandeld, dus nieuwe afspraak gemaakt en de tandarts heeft antibiotica voorgeschreven
Goed geholpen en redelijk op tijd
Was prettig en uitstekend .
Fijn dat de assistente rekening houdt flex is ivm mijn moeilijk werkrooster. De behandelaars zijn vakkundig, oprecht, vriendelijk, gezellig, en leuk! De praktijk is schoon en makkelijk bereikbaar!
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.