Vriendelijke en zeer kundige medewerkers. Door alle jaren heen niets verloren aan service en betrouwbaarheid. De onderlinge samenwerking is altijd uitstekend. Kortom: niets dan lof!
nvt
Combi van mondhygiënist en tandarts en implantoloog onder 1 dak is erg fijn. Fijne bejegening door allen een vakkundig personeel.
Als ik niet te vreden zou zijn was ik wel naar een andere tandarts van zoeken.
Prima praktijk en vriendelijke medewerkers
Prima tandarts en ook goede mondhygenieste (bij de laatste hangt er wel van af wie je krijgt, dat verschilt...)
Al sedert 1980 uitstekende zorgverlening door zowel tandarts als mondhygiëniste Jeannette.
Alle medewerkers verdienen een dikke pluim hoe er vakkundig en klantvriendelijk wordt gewerkt. Er is echter één zeer belangrijk onderdeel welke niet in de vragenlijst is opgenomen. De kosten voor tandheelkundige zorg zijn exorbitant hoog. De kosten welke worden doorberekend staan niet in verhouding met andere beroepen en concurrentie in binnen en buitenland. Het is daarom jammer dat je steeds meer Nederlanders met getrokken tanden of kiezen ziet rondlopen welke niet meer worden ingevuld. Dit in tegenstelling met onze gastarbeiders welke hun gebit in het buitenland of hier bijvoorbeeld door Turkse tandartsen laten uitvoeren.
Goede service, klantvriendelijk, duidelijke communicatie
tandarts zeer deskundig en goed. Overig personeel vriendelijk en beleefd, en mondhygienistes ook netjes en goed werkend. Er wordt efficient gewerkt, waardoor de wachttijden kort zijn.
Wordt snel en deskundig geholpen
in één woord uitstekend. Bij eventuele directe hulp staat men direct klaar
Gedurende 40 jaar is de heer Van Opijnen de tandarts van mij en mijn vrouw. Door zijn deskundigheid, zorgvuldigheid en goede adviezen zijn wij altijd zeer tevreden over de behandelingen.
vriendelijk, goed geholpen, goede kwaliteit
word meestal optijd maar zeker goed behandeld
Prima verzorging en adviezen inclusief interventies dien ten gevolge.
Kom al bijna 40 jaar in deze praktijk.
goed team deskundige mondhyg en tandarts en natuurlijk hun assistentes
Met tegenzin naar de tandards,met de dames is er een goed en leuk kontakt en de behandeling is professioneel en grappig ,maar ik ben blij als ik weer buiten sta
geweldige leuke meiden die daar werken.....voor mij geen straf om daar heen te gaan .....ik ben zo blij met jullie
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.