vriendelijke ontvangst en een goede berichtgeving over de afspraken.
Vriendelijk, professioneel
Ben erg tevreden over de behandelingen en zorg
Altijd goed geholpen
Vakkundig, vriendelijk
Vriendelijk en terzakekundig
Goed ontvangen en netjes behandeld
Het is altijd heerlijk om met schone tanden weer de praktijk te verlaten.
bijna 40 jaar heel fijn behandeld.Veel vertrouwen in van Opijnen
prettig en klantgericht
comunicatie onderling(zorgverzekeraar, incasso ) verliep niet vlekkeloos moest zelf er achteraan gaan.
Vanaf 1974 ben ik al patiënt bij de praktijk en ik ben nog steeds heel tevreden over de behandelingen en de deskundigheid en de vriendelijkheid van alle medewerkers in de praktijk
Zeer vriendelijk, vakkundig, hebben oog voor patiënten.
Vroeger als kind tot een jaar of 12 had ik altijd dezelfde mondhygieniste. Sinds dat zij een andere baan heeft heb ik continu iemand anders, waarvan ik dan ook altijd andere dingen hoor. Dan heb ik een sterk gebit en dan heb ik een gaatje, wat dan overigens niet zo blijkt te zijn. Dus geen eenduidige behandeling en dit vind ik persoonlijk niet prettig.
Het enige minpunt is het te laat beginnen. Dat is ergelijk.
Altijd gezellig en vriendelijk personeel! Ik zou persoonlijk wel een deur tussen de wachtkamer beneden doen en de receptie. Als je in de wachtkamer zit kun je alles horen wat de assistentes zeggen. Verder een super tandartspraktijk.
tussentijds probleempje direct binnen 2 dagen vakkundig en mooi opgelost door de heer Van Opijnen
Prima praktijk. Loop hier al jaren.
IK heb goede ervaringen bij de praktijk, er word rekening met je gehouden, ondanks de stress die ik heb tijdens tandarts bezoek, voel ik mij erg op me gemak, het personeel is erg spontaan en vriendelijk, er is meestal wel wat te lachen.
relaxed, goed en zeer behulpzaam
Gezellige en proffesionele praktijk
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.