Vriendelijk en deskundig maar wachttijd soms te lang!
perfect en super lief met kinderen.
Prettige en vakbekwame behandeling
De medewerkers zijn erg vriendelijk endskundig
Koel en onpersoonlijk
ism goed
Klantvriendelijk, deskundig
Prima en vriendelijke behandeling
Goed en zorgvuldig
Zeer prettig, ontspannen sfeer
Wordt prettig en goed geholpen
Heb me kinderen ook onder gebracht, enkel kind vriendelijke röntgen plaatjes zou prettig zijn voor ze
Goede service, veel geduld van de behandelende personen
een tandarts bezoek is meestal niet zo prettig maar door het vriendelijke personeel is het een stuk aangenamer
Prettige en deskundige behandeling
Vriendelijke ontvangst aan de balie. Keurig op de afgesproken tijd geholpen door deskundige en aardige behandelaar. Daarna weer netjes te woord gestaan aan de balie en vervolgafspraak gemaakt. Geen enkel minpunt.
de mondhygeniste is goed, tandarts van Opijnen was perfect. Nu moet ik nog ervaren hoe de vervangende tandarts bevalt natuurlijk. Ik kan niet meer adviseren op basis van eerdere ervaringen met de tandarts
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.