deskundig, vertrouwd en gezellig contact met de mondhygiëniste waar ik al jaren kom geen mening over de tandartsen
Heel goed
Rustig, vriendelijk geholpen. De tijd nemen voor je. Wat al toch belangrijk is!
Erg fijne tandarts maar kom meer bij Jannet die is heel fijn en heel vriendelijk
altijd vriendelijk
vindt het een hele fijne tandarts,communicatie top .
efficient, vriendelijk, adequaat
Zeer deskundig, professioneel en vriendelijk, van de mensen aan de balie tot aan de tandarts. Ik kom al 40 jaar in deze praktijk, vanaf dat ik 11 jaar was en ik heb me er altijd prima op mijn gemak gevoeld en ben vanaf het begin serieus genomen. Mijn kinderen groeiden vanzelfsprekend in de praktijk en klommen graag in de stoel, nu ook alweer zo’n 13 jaar.
Prettig kontakt, professioneel en m.n. De mondhygiënische zeer goed. Niet eerder zo’n zorgvuldige behandeling gekregen.
Goede behandeling en mijn kinderen konden erbij blijven.
Vriendelijk, professionelle en pijnloze behandeling. Echt fantastisch ook erna! Helemaal geen pijn
Goed en vakbekwaam personeel, wisten goed mijn vriendin gerust te stellen die angst heeft voor de tandarts!
Vriendelijk en goed geholpen. Keurig qua herinnering voor afspraak.
Vriendelijke contact
Super !
Omdat ik het vervelend vind dat er geen tandarts aanwezig is op vrijdag. Ik weet niet of dat de regel is. Maar dat was de laatste keer wel zo. Overigens vind ik het ook lastig dat de laatste tijd de behandeling niet op tijd begint. Ik heb zelf ook een planning op de dag van de behandeling.
leuk en vriendelijk team, Gelijk aan de beurt, en niet onbelangrijk kundig en goed adviserend
Prettig maar vooral competent.
snelle behandeling door vakkundige en aardige mensen
De inrichting is wat gedateerd. Ook ben je nooit op tijd aan de beurt.
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.