Mijn tandarts en assistent zijn aardig en lief en luisteren goed,met 1 woord Perfect.
Ik heb best wel problemen gehad met mij tandvlees, maar Adese ( de tandarts) wacht nooit te lang spring gelijk in de startblokken om gelijk het probleem aan te pakken. Ook vind ik iedereen relax en word je altijd op je gemak gesteld
De ervaring met Leo van Opijnen was heel goed, het werk werd uitstekend gedaan en op de minuut af op tijd. Nu is de stress er wat afgegaan en er is plezier teruggekomen in de persoon van Dds Ezissi. Zij heeft plezier in het werk en ik loop er iets gemakkelijker naar toe voor een behandeling. De vullingen en al het werk van L. van Opijnen beleven jarenlang uitstekend en ik hoop dat dit nu ook zal blijken. De adviezen zijn goed; de wissel van orthondontist, op aanraden van tandarts Eztssi, bevalt me heel goed. Mijn gebit zal beter staan en past nog mooier in elkaar dan na drie jaar bij de praktijk van H. Breuning indertijd.
Professioneel!
Jammer genoeg had ik voor de eerste keer de verkeerde implantoloog Het herstel van inbreng heeft veel tijd gekost en pijn niet te vergeten. De tweede behandeling gebeurde wel op de juiste manier. De derde en laatste implantoloog heeft het werk op de juiste manier afgewerkt. Door de fout van jullie in het begin hoop ik dat deze kosten niet worden doorberekend anders zal ik mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen. Vertrouwende U hiermede voldoende te hebben ingelicht
Dat ik het een prettige behandeling vond.Het is grondig nagekeken. Ook nog foto's gemaakt.
Ondanks de situatie werd ik goed geholpen. Alles was goed geregeld en verliep soepel. Ook erg fijn geholpen door Danielle vercauteren. Erg tevreden.
Prima.
Erg prettig
Nnnnn
de beste liefste en geweldigste tandarts van de wereld.
Vriendelijk en geruststellend!
Of het nu de balie medewerkster ,mondhygiënist , tandarts assistente of de tandarts allemaal even vriendelijk en kundig. Ik ben sinds mijn 16 de bij deze praktijk.
Ik werd keurig op afgesproken tijd geholpen, met inachtname van de corona maatregelen.
Zeer prettig geholpen, goed adviezen !
Zeer weloverwogen- en vakkundige -ingreep. Het betrof het verwijderen van een afgebroken kies. Gevolgd door een goed uitgevoerde wondbehandeling.
Goed ingespeeld op het afwezig zijn van de .mondhygieniste waardoor mijn behandeling na een telefoontje van de praktijk gewoon door kon gaan.
Professionele mondhygiëniste, informatief en vriendelijk
Goede en prettig benadering en behandeling
Mijn klacht is simpel en doeltreffend opgelost.
kennismaking met deze praktijk verliep in eerste instantie erg goed,ook bij de mondhygieniste werd ik goed&adequaat geholpen op een hele vriendelijke wijze top! helaas kan ik dat niet zeggen van de tandarts waar ik vandaag een afspraak mee had. eenmaal op de tandartsstoel liggen had ik zeker alle vertrouwen in de behandeling,die een nieuwe vulling behelste. echter op een bepaald moment ging er een zeer pijnlijke impuls door,waardoor ik naar voren schoot. tandarts kijkt mij nu zeer verwijtend aan met als gevolg een hele nare discussie,liggend op de stoel. ik moest van tevoren aangeven wanner het pijn ging doen werd mij toegevoegd.maar mevrouw de tandarts wierp ik haar tegen,het was de pijnprikkel ,die deze reflex veroorzaakte. mevrouw maakte haar werk af op een nogal geagiteerde manier af. jammer,jammer toch! dit had toch wel iets anders gekund? de vulling zit er overigens wel goed in,met dank!!
zeer goed
Persoonlijk contact. Goed advies. Houdt rekening met angst voor tandarts. Verteld duidelijk wat gaat gebeuren
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.