Tand uit prothese gebroken en de volgende dag hersteld. Vorige behandelaar was een lapmiddel.
Steeds een andere mondhygiënist(e) waardoor er geen band wordt opgebouwd. Dit is jammer omdat ik nog altijd angstig ben bij de tandarts.
Als je bij deze mondhygiëniste bent geweest voel je dat er aandacht aan je gebit is besteed. Aanbeveling alleen voor deze mondhygiëniste
Wat moet ik schrijven? Alles is gewoon super. Ik kom daar al meer dan 40 jaar en heb nog nooit iets te klagen gehad. Als ze geen patiëntenstop hebben, zou ik zeggen: word "klant" bij deze praktijk!
Was er niet blij mee.
In een ontspannen gesprek wordt uitgelegd wat gedaan wordt. Dit maakt dat de evt angst minder is
De mondhygiënist deed zeer nauwkeurig zijn werk. Is wel eens anders geweest.
Fijn geholpen
Goed prettig en met veel geduld en kundigheid behandeld
Uitsteken
Klantvriendelijk en vakkundig!
Prima gezellig, op tijd. Helaas weer 'n andere mondhygiënist maar dat lijkt me overmacht. Vond deze wel wat grover/ "sneller" te werk gaan. Daardoor heb ik 'n minder glad en schoon gevoel op mijn tanden dan voorgaande jaren.
Ik zit in een rolstoel en wordt altijd heel goed in en uit mijn stoel geholpen, bovendien is de behandeling van de medewerkers adequaat en professioneel.
Janet is zeer ervaren. Kan goed met kinderen omgaan. Houdt goed rekening met je. Legt alles duidelijk uit. Zeer vriendelijk, aardig, enthousiast. Denkt met je mee. Gewoon Top!
Altijd in oplossingen denkend en professioneel!
Ondanks dat ik het vaak spannend vind om die kant op te gaan, kom ik er eigenlijk altijd weer vrolijk vandaan!
Goede adviezen wat zijn de mogelijkheden en wat is het beste te doen.
Ik ben goed behandeld, de mondhygiënische te was duidelijk!
Niet te formeel . En altijd met een goed gevoel weer naar huis.
Erg tevreden
Al jaren het adres voor perfecte tandverzorging. We kennen elkaar, het is persoonlijk en vertrouwd.
Houd rekening met een gevoelige plek aan 1 tand. Gaf een tip dat ik voor het tandenpoetsen de rager moest gebruiken ipv er na.
Chassestraat 17
4001 AK Tiel
Tandartspraktijk Tiel is gevestigd in een mooi pand in het centrum van Tiel. Er zijn 3 behandelkamers aanwezig. Vele tandheelkundige behandelingen zijn mogelijk in onze praktijk. U kunt dus altijd bij ons terecht voor een lach die bij u past. Bij ons bent u als patiënt altijd in goede handen. Bij ons staan persoonlijke aandacht en professioneel tandheelkundig advies centraal. We geven uitgebreide voorlichting over de verschillende behandelmogelijkheden. Bovendien stopt onze tandheelkundige zorg niet na uw behandeling, u kunt ook bij ons terecht voor nazorg en advies over uw mondzorg thuis.