Laag drempelige benadering. Duidelijke uitleg. Goede behandeling.
Goede praktijk zeer goede uitleg bij de behandeling voor mij dus top
Tandarts luistert goed, is bereid om te onderzoeken, uit te proberen, te overleggen, uit te voeren.
Goede uitleg
Werd op je gemak gesteld. Kinderen voelden zich veilig zodat ze keurig hun gebit lieten controleren
Het is nooit "leuk" om naar de tandarts te gaan. De ontvangst in de behandelkamer is zeer goed. De uitleg is vakkundig en goed/duidelijk. Er is duidelijk uitleg gegeven over de aandachtpunten welke meer aandacht verdienen. Zoals een gedeelte van het gebit welke de tandenborstel wel iets beter mag bezoeken.
Hele goede en uitgebreide uitleg vooraf en ook tijdens de extractie
vanwege versleten kunstgebitten naar bomas voor nieuwe wordt ontzettend werk gemaakt van de voorbereiding alles wordt netjes uitgelegd hoe en wat wordt ook meegedacht in de financiële kant in een woord keurig verzorgd past geweldig super bedankt fam bogert
geen klagen prima
Al jaren voor ons een geweldige tandarts!
Enige minpuntje: Balie personeel moet hun gesprekken ergens anders voeren over frustraties over collega baliepersoneel
Vriendelijk en kundig en sociaal gewoon een top organisatie
De behandeling als patiënt is heel menselijk en vriendelijk
Een fijne tandartspraktijk die professioneel te werk gaat maar ook ruim voldoende oog heeft voor de mens als geheel en niet alleen voor z'n gebit.
Zoals hierboven.
Aandacht voor de mens achter de patient
Super tevreden, heel snel geholpen en ze waren heel vriendelijk en behulpzaam
Werd professioneel én vriendelijk geholpen
Heel prettige sfeer en heel vakkundig. En duidelijke uitleg over wat er gebeurt of moet gebeuren.
Er werd vooraf goede uitleg gegevens welke behandeling men ging verrichten, en de vullingen zijn netjes met wit composiet gevuld.
Het was een goede ervaring en de mensen hier zijn aardig en goed in hun werk. Ik zou hier zeker terugkomen voor een volgende tandarts afspraak.
Prima! Duidelijke uitleg, goede behandeling
Ondanks dat er vergeten was een handeling in te plannen ben ik toch tevreden en kom ik daarvoor graag terug . De behandeling en de benadering zijn het belangrijkste en die geef ik een 10 .
Betrokken tandarts, duidelijk, geen valse hoop geven over gebit goede voorlichting
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.