Prima en uitstekende klantgerichte dienstverlening.
Na een tijdje kiespijn toch maar afspraak gemaakt; diagnose: verstandskies steekt uit waardoor alle druk op 1 kies kwam, wat oorzaak van pijn was. Met goede uitleg wat er ging gebeuren werd de kies eenvoudig getrokken. Goed stelpen en twee uur later kun je weer aan tafel. De combinatie van vakmanschap en wss goede positie van kies maakte het een fluitje van een cent. Verder ook geen napijn of bloeding gehad.
Voel me erg op mijn gemak bij tandartspraktijk Bomas. Iedereen is ontzettend vriendelijk, open en denkt mee, stellen je op je gemak als dat nodig is. Grapje op zijn tijd, het is gezellig, in deze tijd zelfs een uitje! Ook de kinderen vinden het altijd leuk om naar de tandarts te gaan. Ook de behandelingen zijn van goede kwaliteit! Er wordt gekeken naar het beste voor jou niet waar het meeste geld mee verdient kan worden.
Goede tandarts en goede zorg. Deskundig en bekwaam.
Ik ben erg tevreden over het tandarts bezoek. Ik kreeg goede en duidelijke uitleg.
Tandarts Bomas, altijd netjes geholpen, en afspraak online, super goed geregeld.
Je wordt op je gemak gesteld, goede uitleg van de behandeling, en een fijne/gemoedelijke sfeer. Zeer tevreden!!
Bomans is een hele goede tandarts legt alles goed uit wat hij gaat doen
ok
Het was goed
Bij tandarts Bomas ben je geen nummer maar is het altijd fijn om er weer te zijn. Martijn kent je, weet je geschiedenis en denkt altijd mee hoe je een goed gebit nog beter kunt houden. We zijn al een eeuwigheid klant bij deze praktijk en hopen dat nog heel lang te mogen blijven.
Heel blij met deze tandarts
Na de gebitsreiniging stelde ik een vraag over het bleken van tanden. Ik kreeg uitleg en vroeg toen of er een foldertje van was. Eric ging toen zoeken, bleef een tijd weg en kwam zonder folder terug, er waren geen folders! Dit alles nam zeker 5 minuten in beslag. Nu zie ik op de rekening staan 5 x 5 minuten, vorige keer 4 x 5minuten. Ik heb nu het gevoel dat ik door mijn vraag, en het zoeken, extra moet betalen, klopt dit? Als dat zo is, zal ik volgende keer zeker niets meer vragen!
het belang van de patient staat nummer 1 en dat merk je.
Ik zie er niet tegenop om naar de tandarts te gaan
Zoals altijd zeer tevreden
mijn ervaring is dat ik bang ben voor de tandarts en dat altijd zal blijven maar dat door de fijne benadering en de uitleg over alles wat er gedaan word of moet gebeuren ik toch wat meer op mijn gemak ben.
Is heel menselijk. Neemt alle tijd voor je. Kunt er een fijn gesprek mee hebben. Is heel kundig in zijn werk.
Fijne tandarts , vooral voor kinderen
De tandarts weet inmiddels wel hoe bang ik ben, en ik denk dat hij dat wel snapt.
Gemoedelijke praktijk waar je geen nummer bent. Heel klantvriendelijk en laagdrempelig om heen te gaan
je wordt gelijk gerust gesteld, legt alles duidelijk uit . geen stres. heeft tijd voor een praatje. en weet vooral waar hij (Bomas) mee bezig is. zeer kundig.
Schoolstraat 1 a
4675 BL Sint philipsland
De praktijk bestaat sinds mei 1983. In februari 2006 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Schoolstraat in Sint Philipsland. In onze moderne praktijk staat de persoonlijke aandacht voor de individuele patiënt voorop. We vormen een klein team en kunnen zo deze persoonlijke aandacht bewerkstelligen. Naast de normale tandheelkundige behandelingen, kunt u bij ons ook terecht voor cosmetische correcties van uw gebit. Dit kunnen we doen met porseleinen kronen of porseleinen schildjes. Maar er zijn ook hele mooie goedkopere oplossingen door middel van wit vulmateriaal.